ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοινωνική Συμφωνία: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε σήμερα το ζήτημα της ακρίβειας και των τιμών

Κοινοποίηση
Tweet

"Το ερώτημα είναι γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργός Οικονομικών δεν έκανε απολύτως τίποτα"

Από το Γραφείο Τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για τις τιμές και την ακρίβεια> "Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος θυμήθηκε σήμερα το ζήτημα της ακρίβειας και των τιμών. Αυτό που στην πραγματικότητα έκανε είναι ότι παρουσίασε τις προτάσεις που η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη  είχε  καταθέσει γραπτά στον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο κατά τη συνάντησή τους στις 02.01.2012! Προτάσεις που η κα. Κατσέλη είχε αναδείξει ήδη από το 2011 με ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή προς τους κκ. Βενιζέλο και Χρυσοχοϊδη.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργός Οικονομικών δεν έκανε απολύτως τίποτα για τον έλεγχο των ενδοομιλικών συναλλαγών και τη διαφάνεια στην τιμολόγηση στο ράφι, ώστε να εξοικονομηθούν 2- 3 δισ. € ετησίως;

Γιατί δεν έθεσε επιτακτικά στην τρόικα το ζήτημα της ακρίβειας, αλλά η μόνη «διαπραγμάτευση» που έκανε μαζί της εξαντλήθηκε στη μείωση του κατώτατου μισθού, στο «κούρεμα» μισθών και συντάξεων, την αύξηση των φόρων και τα απανωτά χαράτσια;

Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Βενιζέλος, οι πολίτες δεν ξεχνούν ποιοι με την υπογραφή τους βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία σε εξαθλίωση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις