SPOTLIGHT

/

Ξεσήκωσε τους Πατρινούς η Μπέσυ Αργυράκη

Κοινοποίηση
Tweet

Η αγαπητή ερμηνεύτρια τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες στο Hall ενώ ο κόσμος ήταν πολύ διαχυτικός, χόρεψε μαζί της και απόλαυσε μία μοναδική καρναβαλική βραδιά

Εξαιρετικά κύλησε το καρναβαλικό πάρτυ στο μπαρ Hall της Ηρώων Πολυτεχνείου την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς 24 Φεβρουαρίου όπου τραγούδησε η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μπέσυ Αργυράκη. Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν αρκούντως καρναβαλικό και ξεσηκωτικό ενώ ο κόσμος που γέμισε το Hall ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και διαχυτικός απέναντι στην Μπέσυ Αργυράκη που τους «αποζημίωσε» τραγουδώντας ακατάπαυστα για πάνω από δύο ώρες.

Η αγαπητή τραγουδίστρια των δεκαετιών του ’70 και του ’80 είχε μαζί της στην Πάτρα την ηθοποιό και τραγουδίστρια κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα που φέτος εμφανίζεται στην μουσική παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Η Κρητικοπούλα» στην Αθήνα καθώς και το νεαρό μουσικό Δημήτρη Κικλή ο οποίος έπαιξε πιανόργανο και τραγούδησε.

Ανάμεσα στα κομμάτια που ερμήνευσε ήταν φυσικά το «Μια θάλασσα γαλάζια» αλλά και το «Σαν ένα όνειρο», το «Μάθημα σολφέζ» με το οποίο είχε πάει στη Γιουροβίζιον, το «Κορμί κι αλάτι» όπου έγινε χαμός, το «Μεγάλη στιγμή», το «Πιο δυνατά», «Εσύ μόνο εσύ», το «Μάθαμε τον έρωτα», από τις θρυλικές επιτυχίες της σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου που είχε πρωτοερμηνεύσει μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, το «Ακατάλληλο για ανηλίκους», κ.α. Η αεικίνητη, κεφάτη και μπριόζα Μπέσυ Αργυράκη που δηλώνει φαν της Πάτρας και του καρναβαλιού της είχε ετοιμάσει και λαικό πρόγραμμα με κομμάτια όπως το «Πρώτη φορά» της Ρένας Κουμιώτη τα οποία τελικά δεν είπε καθώς προτίμησε να επικεντρωθεί στα καθαρά χορευτικά κομμάτια. Επίσης δεν παρέλειψε να χορέψει και ταγκό αλλά και σάμπα ενώ υποσχέθηκε να ξαναβρεθεί στην Πάτρα για μία συναυλία το συντομότερο δυνατό.

Η διάσημη τραγουδίστρια και «ειδήμων» των μουσικών φεστιβάλ και της Γιουροβίζιον (ως γνωστό κάθε χρόνο την προσκαλούν στα δημοσιογραφικά πάνελ για να μιλήσει και να πει τη γνώμη της για την συμμετοχή της χώρας μας) πριν την εμφάνιση της στο Hall επισκέφθηκε και το κέντρο της καρναβαλικής Πάτρας. Αρχικά δείπνησε στην μπυραρία-ρεστωράν «Eleven» στο κάτω μέρος της Ερμού ενώ κατόπιν αγόρασε από πλανόδιους πωλητές καρναβαλικά στοιχεία όπως καπέλα, μπόα, στέμμα και περούκες ενώ επιθυμία της ήταν να έμενε στο καρναβάλι και την επόμενη μέρα κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό. Η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα ενθουσιάστηκε επίσης πολύ με το καρναβάλι και το κέφι και χορευτική διάθεση των Πατρινών ενώ άφησε καλές εντυπώσεις με τη φωνή και τη συνολική της εμφάνιση. Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε όταν είπε το κομμάτι της μητέρας της «Ηλεκτρονική εποχή» που υπήρξε από τις πρώτες επιτυχίες της Μπέσυς Αργυράκη με το οποίο μάλιστα είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 1973! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Εβελίνα Νικόλιζα έχει τελειώσει τη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη και ακολουθεί την καριέρα της ηθοποιού και ερμηνεύτριας και όπως δείχνουν τα πράγματα το ταλέντο είναι κληρονομικό και έχει μεταλαμπαδευτεί από την Μπέσυ Αργυράκη στην κόρη της. Στην παρέα της τραγουδίστριας βρισκόταν και ο δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός και χρόνια φίλος της, Νίκος Ελευθερίου.

Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight