SPORTS

/

Ελάχιστες πλέον οι ελπίδες πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση
Tweet

Ήττα με 1-3 από την Στάνταρ Λιέγης

Μόνον με θαύμα θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους "8" του Europa League, μετά τη χθεσινή ήττα με 1-3 από την Σταντάρ Λιέγης, μέσα στο "Σπύρος Λούης".

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν γρήγορα με γκολ των Βίτσελ (8') και Γιοβάνοβιτς (16'). Ο Γκαλίνοβιτς  φέρει ευθύνη και για τα δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να γυρίσει το σκορ και κατάφερε με τον Βύντρα να μειώσει σε 1-2 στο 48ο λεπτό, αλλά ο Ντε Καμάργκο έδωσε τη χαριστική βολή στο 74', κάνοντας το τελικό 1-3.

«Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, είχαμε τον έλεγχο και βάλαμε ένα γκολ γρήγορα, μέχρι που ήρθε το πεντάλεπτο με τις κάρτες και η Σταντάρ πήρε το πάνω χέρι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πρέπει να διαχειρίζεσαι τους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να κάνεις αλλαγές και αυτές οι αλλαγές στοιχίζουν», δήλωσε ο τεχνικός των «πρασίνων» Νίκος Νιόπλιας.

Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)

Κίτρινες κάρτες: Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης - Σαρ, Γκέρσον, Γιοβάνοβιτς, Μπολάτ

Κόκκινη κάρτα: Σιμάο

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρουκάβινα (71' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο (46' Σαλπιγγίδης), Νίνης (46' Καραγκούνης), Σισέ

Σταντάρ Λιέγης (Ντ' Ονόφριο): Μπολάτ, Καμοτσάτο, Ράμος, Σαρ, Γκέρσον, Νικέζ (67' Μανγκαλά), Ντεφούρ (21' Καρσέλα-Γκονσάλες), Βίτσελ, Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (79' Νταλμά), Μποκανί

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports