Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι τρεις Πρόεδροι ΠΑΕ, για στημένα παιχνίδια!!!

Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ  Μπέος, Ψωμιάδης κα...

Αναμένεται προσαγωγή άλλων 20 ατόμων

Στις προσαγωγές του Προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του Προέδρου της Καβάλας Σταύρου Ψωμιάδη,  του μεγαλοπαράγοντα της Ηλιούπολης Τσακογιάννη, αλλά και των προέδρων άλλων τριών ΠΑΕ, προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Αττικής γιατί στοιχημάτισαν σε ύποπτα παιγνίδια μέσω του ΟΠΑΠ. Επίσης φέρεται να έχουν προσαχθεί και άλλοι παράγοντες και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα.

Ένα από αυτά σύμφωνα με το gazzeta.gr είναι και του προέδρου του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.

Την σχετική έρευνα πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και το ΣΔΟΕ ύστερα από σχετικό φάκελο για στημένα παιγνίδια, που έστειλε στις ελληνικές αρχές η UEFA. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή άλλων 15-20 ατόμων από τον αθλητικό χώρο (ποδοσφαιριστές, αθλητικοί παράγοντες, διαιτητές).

Η αστυνομία κάτω από μεγάλο πέπλο μυστικότητας και μαζί με ανθρώπους του ΣΔΟΕ διεξάγει έρευνα σε όλη την Ελλάδα, σε σπίτια ιδιωτών που εμπλέκονται στο θέμα των 41 στημένων αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UΕFΑ, οι οποίες έχουν παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές.

Την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου! Τα τρία αδικήματα για τα οποία είναι πιθανόν να ασκηθούν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

H υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και στηρίζεται σε δικογραφία 9.000 σελίδων για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις, αλλά έγιναν απευθείας προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν διώξεις στους προσαχθέντες, οι οποίοι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραμείνουν στη ΓΑΔΑ το βράδυ και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports