Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Έχουμε στοχευμένο σχεδιασμό για τον Ερύμανθο

 Διαμαντής  Κανελλόπουλος: Έχουμε στοχευ...

" Δεν νοείται εν έτει 2019 να στερούνται τα χωριά μας σημαντικά έργα ύδρευσης και άρδευσης" επισημαίνει μεταξύ άλλων

Η παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου τον Διαμαντή Κανελλόπουλο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μεταξύ της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας και των έργων εμείς επιλέγουμε ξεκάθαρα τα έργα, με τα οποία και θα «μιλήσουμε» από την επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου. Ορμώμενοι από την αγάπη και τη διάθεσή μας να προσφέρουμε στα χωριά του Δήμου Ερυμάνθου συνεχίζουμε τον προεκλογικό μας αγώνα πόρτα- πόρτα, ακούγοντας τους δημότες μας με προσοχή και υπευθυνότητα. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με δράσεις και πράξεις έχουμε τη λύση για τα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι ανάγκες των συνδημοτών μας είναι πολλές, ωστόσο, με στοχευμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες, δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα. Δεν νοείται εν έτει 2019 να στερούνται τα χωριά μας σημαντικά έργα ύδρευσης και άρδευσης, να μην έχουν αποχέτευση. Εντείνουμε τις διαδικασίες για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας. Ταυτόχρονα βάζουμε τις βάσεις και δρομολογούμε αναπτυξιακές δράσεις και έργα, προκειμένου ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική και να επιστρέψει η ελπίδα στους νέους που εγκαταλείπουν τα χωριά μας. Αξιοποιούμε το Φράγμα Πείρου- Παράπειρου, το Αυτοκινητοδρόμιο, τον ορεινό μας όγκο, την Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας, κ.α.

Με άμεση και συντονισμένη δράση, χωρίς αναβολές και χρονοβόρες συνεδριάσεις σηκώνουμε τα μανίκια και αναλαμβάνουμε δουλειά! «Με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγεια», λέει ο θυμόσοφος λαός. Γι’ αυτό και εμείς όπως έχουμε πολλές φορές πει με ειλικρίνεια δεν ήλθαμε για να υποσχεθούμε, αλλά για να εργαστούμε. Το πρόγραμμά μας βρίσκεται στη διάθεση όλων των συνδημοτών, καθώς διανέμεται στις περιοδείες μας, ενώ οι θέσεις μας για κάθε περιοχή ξεχωριστά θα αναλυθούν διεξοδικά από τον επικεφαλής μας στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Φαρρών και Τριταίας. Εμείς μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα προβλήματα των συνδημοτών μας, όπως κάναμε και μέχρι σήμερα, καθώς θέλουμε τους δημότες δίπλα μας για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις