Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φέτες Βαρελίσιες Π.Ο.Π. με μόνο 5,49 € το κιλό; Αυτές και άλλες απίστευτες προσφορές εντοπίσαμε αποκλειστικά στα 3Α ΑΡΑΠΗΣ!

Φέτες Βαρελίσιες Π.Ο.Π. με μόνο 5,49 € τ...

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έχοντας χρόνια τώρα κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πατρινών, η αλυσίδα super market 3Α ΑΡΑΠΗΣ στέκεται δυναμικά στην αγορά και συνεχώς κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις καθημερινές αγορές τους, και αυτό γιατί επενδύει στο να καταφέρνει να γεμίζει το καλάθι μας με πραγματικά χαμηλές τιμές, ποιοτικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση.

Για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστές στις πασχαλιάτικες αγορές, με δυναμικές προσφορές σε όλα τα ράφια καθώς και στα τυροκομικά είδη.

Με τη μοναδική ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από Μεγάλη Τετάρτη έως και Μεγάλο Σάββατο όλες τις βαρελίσιες φέτες Αχαΐας, Καλαβρύτων, Παντελή, Ρούμελης και την φέτα Ρούμελης Δοχείου μόνο με 5,49 € το κιλό!

Έχουμε κάθε λόγο λοιπόν να προτιμήσουμε μια τοπική πατρινή αλυσίδα που παρέχει τα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές! Δείτε όλο το φυλλάδιο εδώ με πάνω από 600 προϊόντα καθημερινής ανάγκης, σε απίστευτα προνομιακές τιμές.

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών εδώ : https://bit.ly/2O83ePQ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά