Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 29 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, για όσους έχουν μόνιμη σχέση! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μπορείτε να επιλύσετε πολλά μελανά σημεία. Φροντίστε επίσης καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρύπες καραδοκούν ακόμη και μπορούν να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σημαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και ασταθείς. Θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι, γιατί έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και αν θέλετε να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής σας, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχεστε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας και έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να τις νικήσετε κατά κράτος και να απελευθερωθείτε. Φανείτε δυνατοί και μην αφήνετε εύκολα τα εμπόδια να σας κλείνουν τον δρόμο. Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, σαν να έρχεστε σε άμεση επαφή με μια ανώτερη πηγή γνώσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να αμειφθείτε καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνετε με την συμπεριφορά σας με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σας. Γίνεστε παρορμητικοί και θέτετε με αυτό τον τρόπο τα κεκτημένα σας σε κίνδυνο. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ρεαλιστικά, πριν κάνετε οτιδήποτε.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεων σας και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζετε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείτε να γευτείτε την χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαβίωση.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα είναι αξιέπαινες, καθώς και η υπομονή και επιμονή σας. Η ανταμοιβή μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σύντομα όμως διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία που θα σας χαρίσει τις απολαβές που δικαιούστε. Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Προσπαθήσετε να μην το πάρετε επάνω σας και γίνετε επικριτικοί στους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σας καθοδηγήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική. Στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που έχουν ρίσκο ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων που δεν έχουν μελετηθεί διεξοδικά. Όσοι είστε μόνοι, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εμμονική σχεδόν ενασχόληση σας με τα προβλήματα που σας απασχολούν, σας μπλοκάρει και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο. Πάρετε αποστάσεις, σκεφτείτε δημιουργικά και η λύση δεν θα αργήσει να φανεί μπροστά σας. Ίσως ανακαλύπτετε ένα κρυφό σας ταλέντο που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα σας. Καλλιεργήστε το όσο μπορείτε και επενδύστε σ αυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being