Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν οι καρναβαλικές κερκίδες στην πλ. Γεωργίου - Δεν χρειάζεται πρόσκληση

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν οι καρναβαλικές κερ...

Για τους θεατές των καρναβαλικών παρελάσεων του σαββατοκύριακου

Οι κερκίδες για τους θεατές που θα δουν τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 τοποθετήθηκαν στην πλατεία Γεωργίου Α’ ενώ όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζονται προσκλήσεις για να καθίσει κάποιος ιδίως στην κερκίδα που είναι αντικριστά στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, απλά θα πρέπει να είναι προνοητικός και να πάει εγκαίρως να πιάσει θέση.

Βέβαια για άλλη μία χρονιά η κατασκευή είναι περίπου η ίδια με 4 σειρές αμφιθεατρικών κερκίδων όπου κάποιος αν θέλει να καθίσει πιο άνετα ίσως θα πρέπει να φέρει κι ένα μαξιλαράκι από το σπίτι του διαφορετικά μιλάμε για μία απλή…τάβλα. Από την άλλη, καρναβαλική παρέλαση θα δει κάποιος με κέφι, χρώματα και χορό οπότε δεν μπορεί, θα σηκωθεί κάποια στιγμή να χορέψει και να λικνιστεί.

Πάντως είναι γεγονός πως καθήμενος ένας θεατής στις κερκίδες μπορεί να παρακολουθήσει πιο άνετα την καρναβαλική παρέλαση που ως γνωστό σε διάρκεια συχνά φτάνει και ξεπερνάει τις 4 ώρες. Είναι αδύνατον να σταθεί κάποιος για τόσες ώρες όρθιος στο πεζοδρόμιο, αναμφίβολα θα κουραστεί.

Την ίδια ώρα εκτός από τις κερκίδες γίνεται και η τοποθέτηση των ηχείων για την μουσική κάλυψη των καρναβαλικών παρελάσεων του τελευταίου σαββατοκύριακου της αποκριάς κατά μήκος της οδού Κορίνθου στην Πάτρα, απ’ όπου θα περάσουν τα γκρουπ των καρναβαλιστών και τα άρματα του Δήμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019