Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CELIA KRITHARIOTI: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ MEDIA ΜΕ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ

CELIA KRITHARIOTI: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νύφη έκλεψε την παράσταση

Μεγάλη δημοσιότητα πήρε το παριζιάνικο couture show της ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, όχι μόνο χάρη στα ολοκέντητα βραδινά ρούχα, αλλά κυρίως χάρη στο θεματικό φινάλε με το νυφικό και το «ιπτάμενο» πέπλο με τα μπαλόνια από ήλιο. Harpers Bazaar, Vogue, Getty, Βrides.com, Elle, 10, Pop, WWD και άλλα διεθνή media εγκωμίασαν το πρωτότυπο εφέ. Eμπνευσμένη από τη ζωντάνια, τη χαρά και τα χρώματα του τσίρκου η συλλογή για το προσεχές καλοκαίρι, καταχειροκροτήθηκε στην αίθουσα Melpomene της Ecoles dex Beaux Arts.

 

 

Mε τίτλο «Cirque de Couleurs» παρέλασαν ονειρικά ροζ, έντονα πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα και σιελ. Ταφτάδες σε φλούο τόνους, διαφάνειες από τούλι αλλά και φίνες δαντέλες  ξεσήκωσαν τα βλέμματα εκατοντάδων θεατών ανάμεσα στους οποίους κορυφαίοι fashion experts, δημοσιογράφοι, στυλίστες, influencers. Χειροποίητα κρόσια από πετράδια, φτερά στρουθοκάμηλου, ενωμένες αλυσίδες, αστραφτερά σβαρόβσκι ήταν τα στοιχεία που έκαναν την εκθαμβωτική διαφορά. Εννοείται πως μιλάμε για ρούχα ειδικών περιστάσεων και γι΄αυτό έχουμε δει διασημότητες να επιλέγουν Celia Kritharioti για το red carpet. Μαρία Μπόργκες και Λένα Περμίνοβα ήταν τα διάσημα μοντέλα, που ηγήθηκαν του ντεφιλέ. Το μακιγιάζ ήταν Mac και τα παπούτσια Tsakiris Mallas.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ

 

Η Sarah Harris, fashion features editor της βρετανικής Vogue, η πριγκίπισσα του Κατάρ Shk Rawda All Thani, η Hala Khoury, η Μαριέτα Χρουσαλά, η Μαριλυ Γλύπτη- Κανελλάκη, η Κατερίνα Κατόπη, η Χριστίνα Μήτση, η Καλλιόπη Καρέλα, η Αθανασία Μαρινάκη, η Βέτα και Λορι Τσουκαλά, η Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, η οικογένεια της Σίλιας Κριθαριώτη  ήταν όλες εκεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View