Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 140): Φτιάχνεται κόμβος στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας!

Αποκλειστικό (Νο 140): Φτιάχνεται κόμβος...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Θα εξυπηρετεί το πάρκινγκ του Μόλου Αγίου Νικολάου

Τα πάνω - κάτω θα έρθουν στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας αφού πέρα από τις αναμενόμενες αντιδρομήσεις των οδών και το νέο δίκτυο παρεμβάσεων, αναμένεται ένα ακόμα μεγάλο έργο, η απόφαση για την κατασκευή του οποίου ήταν μέχρι σήμερα επτασφράγιστο μυστικό και το οποίο φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στο προσκήνιο το thebest.gr

Αφορά στην κατασκευή μεγάλου κόμβου στην πλατεία τριών Συμμάχων, η οποία θα πάψει να υφίσταται.

Ο λόγος είναι προφανής: Για να εξυπηρετηθούν τα οχήματα που βγαίνουν από τον μόλο της Αγίου Νικολάου όπου σταθμεύουν και φυσικά η βαριά κυκλοφορία της Αγίου Ανδρέου και της Όθωνος Αμαλίας.

Σύμφωνα με τις συγκοινωνιολογικές μελέτες περίπου 29.000 αυτοκίνητα σταθμεύουν εντός του Μόλου και άλλες 18.000 στην εσωτερική οδό από τη Γούναρη έως τον Μόλο.

Επίσης από την μεν Όθωνος Αμαλίας διέρχονται 54.000 αυτοκίνητα την ημέρα, ενώ στην Αγίου Ανδρέου, ένα αυτοκίνητο ανά μισάωρο (σε ώρα αιχμής).

Όλα τούτα τα προβλήματα θα αποτελέσουν παρελθόν ευθύς μετά τη λειτουργία του κόμβου, που αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2019. Όσον αφορά το άνθινο ρολόι θα μεταφερθεί ακριβώς στο κέντρο του κόμβου.

Το κόστος του έργου εκτιμάται στα 36.658.923 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και προέρχεται από πιστώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

* Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 139): Στους δρόμους για να επιστραφεί στην Κυβέρνηση το Θαλάσσιο Μέτωπο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα