Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ BAΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ, ΚΕΡΔΙΣΕ 22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΤΟΣ!

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ BAΣΙΛΙΣΣΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πιο ακριβοπληρωμένο super model της υφηλίου μακράν

Για δεύτερη χρονιά σύμφωνα με το Forbes η πασίγνωστη μελαχρινή καλλονή από την Καλιφόρνια, Κένταλ Τζένερ ανακηρύσσεται το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου. Το 22χρονο super model αποκόμισε τη φετινή χρονιά πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια και διατηρεί το… «στέμμα» της πρωτιάς με μεγάλη διαφορά από την επόμενη συνάδελφό της Κάρλι Κλος.

 

 

Πώς γίνεται να κερδίσει η Κάνταλ Τζένερ 22 εκατομμύρια δολάρια σε δώδεκα μήνες; Οι αποδοχές- μαμούθ οφείλονται στα κολοσσιαία διαφημιστικά συμβόλαια με Estee Luder, Adidas, Calvin Klein, στην απήχηση- φαινόμενο στα social media (100.000.000 ακόλουθοι μόνο στο instagram), στην επιτυχία του brand Kendall + Kylie, στις εμφανίσεις σε κορυφαίες πασαρέλες αλλά και στο διάσημο και δημοφιλέστατο reality της φαμίλιας Καρντάσιαν στην tv. (Θυμίζουμε πως και το 2017 η Κένταλ είχε ανακηρυχθεί βασίλισσα σε εισπράξεις με δεύτερη τη βραζιλιάνα Ζιζέλ, η οποία τώρα έπεσε τέσσερις θέσεις).

 

 

Αμερική, Βρετανία, Βραζιλία, Πόρτο Ρίκο, Ολλανδία οι χώρες καταγωγής για τις ωραίες και πάμπλουτες της λίστας Forbes, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει ή έχει διατελέσει μέλος της ομάδας αγγέλων της Victiorias Secret.

Στη δεύτερη θέση φέτος, αλλά πολύ πιο πίσω, ακολουθεί η αμερικανίδα Κάρλι Κλος (26 ετών), πρέσβειρα των Estee Lauder, Adidas και Swarovsky. Πιο πίσω ισοβαθμούν Κρίσι Τάιγκεν (33 ετών) και Ρόζι Χάντιγκτον (31 ετών) λόγω βιβλίων μαγειρικής και Marks & Spencer, και αμέσως μετά έχουμε με ίδιες αποδοχές για Κάρα Ντελεβίν (26 ετών) και Ζιζέλ Μπούντχεν (38 ετών). Τζίτζι (23 ετών) και Μπέλα Χαντίντ (22 ετών) και Τζόαν Σμολς (30 ετών) συμπληρώνουν τη λίστα. (Οι αδελφές Χαντίντ απολαμβάνουν εξαιρετικής δημοτικότητας χάρη σε Maybelline, Reebok, Dior και το προσωπικό τους street style.) Η 33χρονη ολλανδέζα Ντούζεν Κρος με το αγγελικό πρόσωπο φιγουράρει στη δέκατη θέση με κέρδη 8 εκατομμυρίων χάρη στα συμβόλαιά της με L’ Oreal και Piaget.

 

H ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ 22 ΕΚ

ΚΑΡΛΙ ΚΛΟΣ 13 ΕΚ

ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ 11,5 ΕΚ

ΚΡΙΣΙ ΤΑΙΓΚΕΝ 11,5 ΕΚ

ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ 10 ΕΚ

ΖΙΖΕΛ ΜΠΟΥΝΤΧΕΝ 10 ΕΚ

ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ 9,5 ΕΚ

ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ 8,5 ΕΚ

ΤΖΟΑΝ ΣΜΟΛΣ 8,5

ΝΤΟΥΖΕΝ ΚΡΟΣ 8 ΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View