Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΠΟΥΛΙ Η ΠΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΡΙΤΑ ΟΡΑ ΣΕ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΠΟΥΛΙ Η ΠΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΡΙΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με Mugler φτερά

Καθιερωμένη η τελετή απονομής των Evening Standard Theatre Awards στο θεατρόφιλο Λονδίνο καθώς τιμούνται σε ετήσια βάση οι παραστάσεις που ξεχώρισαν και οι συντελεστές τους. Φέτος στην 64η χρονιά διοργάνωσης, επιβραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους στην παραγωγή «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» στο Εθνικό Θέατρο οι πρωταγωνιστές Ρέιφ Φάινς και Σόφι Οκονέντο. Βέβαια, το βεστιάριο των διασημοτήτων ήταν που ξεσήκωσε τους φωτογράφους, με την ποπ σταρ Ρίτα Ορα να αναδεικνύεται το απόλυτο style icon.

 

H 28χρονη βρετανίδα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός έκανε δικαιολογημένα τα φλας να αστράψουν με vintage τουαλέτα του φουτουριστή couturier Thierry Mugler, από συλλογή του 1997. Στενή, σε γραμμή «κλεψύδρας» και στολισμένη με φτερά κύκνου στο μπούστο  υπογράμμιζε τις καμπύλες της Ρίτα ενώ η ροζ της απόχρωση της χάρισε μια όψη σύγχρονης Μέρλιν Μονρόε.

 

 

Μας άρεσαν επίσης οι αμφιέσεις του μοντέλου Σούκι Γουότερχάουζ με ρομαντικό φόρεμα Roksanda, της ηθοποιού Κλερ Φόι με δαντελένια δημιουργία Alexander Mc Queen καθώς και η Tζόλι Ρίτσαρντσον με τούλινο, κεντητό Needle & Thread. Παρούσα με κινέζικο εμπριμέ και γούνα η βρετανικής καταγωγής διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue Aννα Γουίντουρ με την κόρη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View