Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NIA MΠΟΥΡΙΤΣΑ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ EVENT ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΨΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ "ΓΕΦΥΡΕΣ"

NIA  MΠΟΥΡΙΤΣΑ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤ...

Γνωστοί πατρινοί στην έκθεση ζωγραφικής της

Λαμπερό ήταν το εικαστικό event την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 το βράδυ στο καφέ «Γέφυρες» του ΣΟΨΥ Πάτρας στην οδό Πατρέως όπου η γνωστή συμπολίτισσα δημιουργός Νία Μπουρίτσα παρουσίασε τα έργα ζωγραφικής της. Μετά τις 20.00 συγκεντρώθηκαν πολλοί γνωστοί Πατρινοί, ανάμεσα τους οι Στάθης Χρυσικόπουλος, Βίκυ Αγγελοπούλου, Αλέξης Σκαρμέας, Τζίνα Τσαρδάκα, κ.α. και θαύμασαν τα έργα και την εικαστική ευαισθησία της Νίας Μπουρίτσα, μίας εξαιρετικά δημιουργικής γυναίκας που έχει συνδεθεί με την αλλοτινή εμπορική Πάτρα και το αξέχαστο και πρωτοποριακό για την εποχή του, πολυκατάστημα «Μουστάκης».

Οι πίνακες της κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τα έργα της όπως έγραψε το thebest.gr,  διακρίνονται για τους ήρεμους χρωματικούς τόνους και την έμπνευση από την καθημερινότητα. Η δημιουργός χρησιμοποιεί ακρυλικά σε μουσαμά απεικονίζοντας φρούτα, τοπία και απλά θέματα.

Στην όμορφη εκδήλωση προσφέρθηκαν καφές, κρασί και ποτό σε συμβολικές τιμές με δωρεάν συνοδευτικά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της εκδήλωσης (από την πώληση των εκθεμάτων και τον καφέ) θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΣΟΨΥ.

Το κεντρικό μήνυμα ήταν: «Ας είμαστε όλοι εκεί να χτίσουμε τις δικές μας “Γέφυρες” επικοινωνίας και αλληλεγγύης μέσα από τη δύναμη της τέχνης».

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View