Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«A special glance at TEDxPatras 2018»- Ματιές σε μια ειδική βραδιά για χορηγούς και συνεργάτες

«A special glance at TEDxPatras 2018»- Μ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Μια ειδική εκδήλωση διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την οργανωτική επιτροπή του TEDxPatras 2018. Είχε ως στόχο την παρουσίαση πτυχών του περιεχομένου της φετινής διοργάνωσης και ως καλεσμένους όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες. Το thebest.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα και το περιεχόμενο της βραδιάς, καθώς και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Πάτρας του οφθαλμίατρου Γιάννη Λεπίδα και ως κύριο άξονα της είχε το μάτι και τη ματιά. Με αφορμή το μάτι μάλιστα, στο ξεκίνημα των παρουσιάσεων, απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους τρεις καλλιτέχνες: ο Βασίλης Αρτίκος, η Μαρία Μανωλοπούλου και ο Παναγιώτης Φαφούτης.

Ο Βασίλης Αρτίκος είναι φωτογράφος και έργα του με πρόσωπα και ιδιαίτερες ματιές φιλοξενούνται στο χώρο του οφθαλμολογικού κέντρου, σε μία έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους. Η Μαρία Μανωλοπούλου είχε την ευθύνη της γραφιστικής απεικόνισης του εικαστικού του TEDxPatras 2018, το οποίο είναι επίσης ένα μάτι, εναλλακτικό. Βλέμματα ανθρώπων της εποχής μας περιλαμβάνει και το video spot της φετινής διοργάνωσης, έμπνευση και υλοποίηση του Παναγιώτη Φαφούτη.

Ακολούθησαν σύντομες παρουσιάσεις μελών της εθελοντικής ομάδας που διοργανώνει το φετινό TEDxPatras, που αφορούσαν το περιεχόμενο της διοργάνωσης, με ιδιαίτερη έμφαση στους ομιλητές. Πρόκειται για ενδιαφέρουσες προσωπικότητες από μια ποικιλία τομέων εξειδίκευσης και απασχόλησης, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα θα ταξιδέψουν από διάφορες αφετηρίες ανά τον πλανήτη, για να βρεθούν το Σάββατο στην Πάτρα και στη σκηνή του Royal Theater.

Το TEDxPatras 2018 είναι η τέταρτη διοργάνωση στην πόλη της Πάτρας, από το 2015. Η φετινή εκδήλωση συνοδεύεται από φιλόδοξους ποσοτικούς στόχους και έχει κάποιες καινοτομίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια απ’ αυτές είναι η πρωτοβουλία με τίτλο «Bring a book – Share a value», μέσω της οποίας η ομάδα του TEDxPatras απευθύνει ένα κάλεσμα στο κοινό της πόλης για συγκέντρωση βιβλίων που θα δοθούν σε σωματεία και κοινότητες που τα χρειάζονται. Λεπτομέρειες της δράσης παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Δευτέρας.

Ακόμα και η βραδιά αυτή –καθαυτή αποτέλεσε μία από τις φετινές καινοτομίες του TEDxPatras. Αποδείχτηκε ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη καθώς ένα μεγάλο πλήθος εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων έδωσε το παρόν, μαθαίνοντας κατά προτεραιότητα σημαντικές πληροφορίες και λεπτομέρειες και αξιοποιώντας την ευκαιρία της πρόσκλησης για μία γνωριμία με την 39μελή ομάδα των διοργανωτών.

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με ένα κέρασμα και κρασί, είδαμε -μεταξύ άλλων- τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον εκδότη της Πελοποννήσου κ. Θόδωρο Λουλούδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας DUR κ. Θεόδωρο Δούρο και εκπροσώπους μιας σειράς εταιριών που υποστηρίζουν το φετινό TEDxPatras: Interamerican, Revolut, Γέφυρα, ΙΕΚ Βέργη, Capo, Santa Rosa, Φορολογιστικές Λύσεις, delivery.gr, More Design, Περί Ορέξεως, Rezos Brands, Sevel Labs, Prime Marketing κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight