Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τις πλαστικές της στους κριτές του Next Top Model

Η σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για ...

Αφαιρεί τα τατουάζ της

Είναι ίσως το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο τις τελευταίες μέρες. Από την μία την απέρριψαν στο Next Top Model και από την άλλη στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς αφού κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

«Τα τοπ μόντελ στην Αμερική έχουν και τα περισσότερα τατουάζ

 

Η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το παιχνίδι που σκοπό έχει να αναδείξει το επόμενο «Top Model» στην Ελλάδα καθώς κρίθηκε αρνητικά για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και τα τατουάζ που έχει κάνει.

Η φετινή Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα έφερε... χαμό στο twitter

«Μου βγήκε σε καλό το ότι δεν πέρασα στο Next Top Model κι ευχαριστώ πολύ τους κριτές γιατί πήρα αυτόν τον τίτλο», δήλωσε μιλώντας στο Happy Day. Όπως λέει δεν στενοχωρήθηκε επειδή την έκοψαν, αλλά λόγω της κριτικής που δέχθηκε, η οποία ήταν «πολύ σκληρή κι έντονη για ένα κορίτσι».

Την έκοψαν λόγω... πλαστικών από το Greece’s Next Top Model και χθες στέφθηκε... Star Hellas!

Σχετικά με τις πλαστικές που την κατηγορούν ότι έχει κάνει, διευκρίνισε πως «η μύτη και τα ζυγωματικά είναι δικά μου». «Άλλο η πλαστική και άλλο η αισθητική. Στα χείλη μου έκανα κάτι αισθητικό και ξεκίνησα να το αφαιρώ, όπως έχω βγάλει και τα δόντια μου. Το στήθος μου είναι άλλο και δεν θέλω να το συζητήσω. Τα τατουάζ είμαι στη διαδικασία που τα αφαιρώ.

Τα καλύψαμε στα καλλιστεία με ένα ειδικό make-up, που το έχω και στην Αμερική όταν πάω για δουλειές», είπε το μοντέλο. «Μην ξεχνάμε πως τα τοπ μόντελ στην Αμερική έχουν και τα περισσότερα τατουάζ», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight