Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

LA MILLOU: TA ΠΙΟ STYLISH, KAINOTOMA ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ

LA MILLOU: TA ΠΙΟ STYLISH, KAINOTOMA ΒΡΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξέρετε την Kokon και την Kura;

Πολύ-πολύ χαριτωμένα, με design που συνδυάζει φινετσάτη χάρη και φρεσκάδα αλλά και νεωτεριστική πρακτική σκέψη, τα βρεφικά και αντιαλλεργικά προιόντα του ονομαστού brand La Millou, γοητεύουν στο κατάστημα της Βάσως Καλογεράτου ως η τελευταία λέξη της μόδας στην «προίκα» του μωρού. Οσοι δεν τα γνωρίζετε, θα ξαφνιαστείτε από τα υπέροχα prints και τα πρωτοποριακά είδη –εκπλήξεις!

Εχουμε και λέμε: Το κοινό, ενημερωμένες νέες μαμάδες αλλά και γιαγιάδες, νονές και οικογενειακές φίλες, ζητούν και ξαναζητούν τα προιόντα La Millou. Μια σειρά, η οποία μέσα σε μια διετία καθιερώθηκε πανελληνίως και διεθνώς. Βασίζεται σε υψηλής ποιότητας υφάσματα από βαμβάκι και bamboo, σε οικολογικά εμπριμέ και στο χαρακτηριστικό minky υλικό «απαλό σαν αρκουδάκι». Το εσωτερικό γέμισμα των προϊόντων φτιάχνεται σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις OEKO-TEX 100.

Αναζητήστε κουβερτούλες, παπλώματα, κάπες, μπουρνούζια, αξεσουάρ καροτσιού για το μωρό σας, αλλά και κουβέρτες ενηλίκων για εσάς. Όλα έχουν ένα απίστευτο άγγιγμα! Θα σας κάνουν μεγάλη εντύπωση η περίφημη φωλίτσα KoKon, όπως και η διάσημη κοτούλα Kura, που στην πραγματικότητα είναι μαξιλάρι θηλασμού.

Ο κόσμος La Millou φαντάζει ιδανικός για τα ωραιότερα μπε-μπε όνειρα, για παραμυθένιο χουζούρι αλλά και κορυφαία μητρική φροντίδα μοντέρνων προδιαγραφών. Ανακαλύψτε τον στο κατάστημα της Βάσως Καλογεράτου αλλά και on-line στο www.arvana.gr.

 

 

*ΒΑΣΩ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ, ΚΑΝΑΚΑΡΗ 120 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ, ΠΑΤΡΑ.

Info
Τηλ.: 2610224910
www.vasokalogeratou.gr

E-shop: www.arvana.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View