Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατά του Δημοσίου στρέφεται η 19χρονη που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο

Κατά του Δημοσίου στρέφεται η 19χρονη πο...

Η Μαρία έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις

Αγωγή κατά του Δημοσίου θα καταθέσει η 19χρονη Μαρία, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, όταν δέχθηκε ευθείας βολής φωτοβολίδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα, μετά από δυο χειρουργεία, εκ των οποίων το ένα επίπονο και διάρκειας επτά ωρών.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr η αγωγή θα στρέφεται κατά του Δημοσίου και εκείνων των αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών και που δεν το έπραξαν.

Αυτό, γιατί δεκάδες άνθρωποι τέθηκαν σε κίνδυνο από την εγκληματική δράση κάποιων εκ των κουκουλοφόρων, που χρησιμοποίησαν, όπως προκύπτει, φονικά μέσα στις συγκρούσεις τους με την Αστυνομία.

Η οικογένεια της, αυτό που ζητά είναι να βρεθεί ο ένοχος και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα υποβληθεί μήνυση από την ίδια, μόλις βγει από το νοσοκομείο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό-ταυτοποίηση του συνεχίζονται, ενώ και το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ, μιας και όπως προκύπτει, κάποιος-κάποιοι από τους αγνώστους, ήθελαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ανάμεσα στους αστυνομικούς, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος σε αθώα θύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις