Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός

Στην Πάτρα για τις Τοπικές Μονάδες Υγεία...
Χριστακόπουλος Θάνος

Στις 3 Οκτωβρίου

Στην Πάτρα θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Τον υπουργό θα συνοδεύει ο Γενικός Γραμματέας με ειδική αρμοδιότητα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Σταμάτης Βαρβαρός, και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα κάνεις περιοδεία στις Τοπικές Μονάδες Υγείας της αχαϊκής πρωτεύουσας καθώς και στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας. Θυμίζουμε ότι σήμερα στην πόλη των Πατρών λειτουργούν 9 ΤΟΜΥ που εξυπηρετούν άμεσα τους ασθενείς.

Στόχος του κυρίου Ξανθού είναι να διαπιστώσει από κοντά πώς εξελίσσεται η λειτουργίας τους, ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα και παραλείψεις που υπάρχουν.

Ο υπουργός το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με θέμα «Η υγεία μετά τα μνημόνια». Ο κ. Ξανθός κατά την παραμονή του στην Πάτρα θα έχει συναντήσεις και με τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις