Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεκάδες εργαζόμενοι στους ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν στην Aποκεντρωμένη - Κυκλοφοριακή συμφόρηση από το κλείσιμο του δρόμου - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δεκάδες εργαζόμενοι στους ΟΤΑ συγ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Εργαζόμενοι του Δήμου με κάθε σχέση εργασίας (μόνιμοι, συμβασιούχοι, κοινωφελής) συμμετείχαν νωρίτερα (11.30) σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 158).

Το κλαδικό συνδικάτο έχει προκηρύξει στάση εργασίας για σήμερα πό τις 10 το πρωί έως τις 14.00 ενώ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Τόσο εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας όσο και της δημοτικής αρχής στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων και είναι παρόντες στην κινητοποίηση.

Νωρίτερα απέκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Αποκεντρωμένης και προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα. Σταδιακά αποχωρούν οι συγκεντρωμένοι και οο δρόμος άνοιξε γύρω στις 12.15

Το Κλαδικό Συνδικάτο εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής αυτοδιοίκησης Αχαΐας και τα σωματεία Εργαζομένων Καθαριότητας, Οδηγών - Χειριστών και η Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ζητούν εργασία με δικαιώματα για όλους, χωρίς ηλικιακές ή άλλες -άδικες- διακρίσεις. Ταυτόχρονα ζητούν να εντάσσονται όλοι στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ μετά το τέλος της σύμβασής τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις