Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κέισι Άφλεκ μίλησε για τον μεγαλύτερο αδελφό του Μπεν και τον αλκοολισμό

Ο Κέισι Άφλεκ μίλησε για τον μεγαλύτερο ...

"Οι περισσότεροι από τους παππούδες μας & ο πατέρας μας ήταν αλκοολικοί", είπε

Για τον αδελφό του, ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ και τη μάχη που δίνει κατά του αλκοολισμού μίλησε ο ηθοποιός Κέισι Άφλεκ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ΕΤ με αφορμή την προώθηση της ταινίας «The Old Man & the Gun – Ο Κύριος & το Όπλο» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

«Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του, γι αυτό πιστεύω ότι για τα παιδιά του και για τη μαμά τους και τον ίδιο προσπαθεί να το δουλέψει και να τα συνδυάσει», εξήγησε ο Κέισι Άφλεκ σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Μπεν «ερχόμαστε από μια μακρά περίοδο στον αλκοολισμό».

«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός και είναι νηφάλιος τα τελευταία 30 χρόνια», είπε ο 43χρονος ηθοποιός. «Ο Μπεν προσπαθεί να τα βάλει τα πράγματα μαζί και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει. Έχει τα χρήματα και τον χρόνο, ευτυχώς, για να πάρει τον χρόνο του και να οδηγηθεί σε μία καλή κατάσταση», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον 46χρονο Μπεν Άφλεκ μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, την ώρα που τον οδηγούσε σε κλινική αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με το ΕΤ η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να αφιερωθεί ο Μπεν στην αποτοξίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ

*Στο φιλμ «The Old Man & the Gun» που στις 4/10 θα δούμε και στην Ελλάδα (και στην Πάτρα) ο Κέισι Άφλεκ υποδύεται έναν αστυνομικό που προσπαθεί να συλλάβει τον αμετανόητο ληστή τραπεζών και δραπέτη Φόρεστ Τάκερ. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο εν μέσω επευφημιών.

Στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο. Η φωτ. είναι από το JustJared.com.

Στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο. Η φωτ. ...

Στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο. Η φωτ. είναι από το JustJared.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight