Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΝΔΙΝΟ, GQ AWARDS: ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Η DONATELLA VERSACE ΜΕ ΤΗ ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ, GQ AWARDS: ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Η DONATEL...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι πρώτοι των πρώτων

Στην Tate Modern του Λονδίνου στρώθηκε κόκκινο χαλί και συνωστίστηκαν διασημότητες χάρη στην απονομή των καθιερωμένων βραβείων του περιοδικού GQ με τη συνεργασία της εταιρείας Hugo Boss το βράδυ της Τετάρτης. Ακρως αποκαλυπτικές και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες- Ρίτα Ορα, Ρόζι Χάντιγκτον, Κέιτ Μπέικινσειλ, Ζεντάγια, Ναόμι Κάμπελ -αλλά και ωραίοι της μεγάλης οθόνης όπως ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Λουκ Εβανς, ξεσήκωσαν τα φλας ενώ οι διακρίσεις ανέβασαν στο βάθρο από τον πρίγκιπα Κάρολο ως τη Ντονατέλα Βερσάτσε.

Mεταξύ άλλων διακρίθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος για το φιλανθρωπικό του έργο διαχρονικά, η Dua Lipa ως solo artist, o Tσάντγουικ Μπόσμαν ως International Man, o Philip Plein για το ομώνυμο brand του, η Ναόμι Κάμπελ ως fashion icon, ο Τζον Λέντζεντ ως stylish man, o Τζεφ Γκόλντμπλουμ ως icon, ο Ντάνιελ Καλούγια ως ηθοποιός της χρονιάς, η Ελίζαμπεθ Μος ως τηλεοπτική ηθοποιός και βέβαια η Ντονατέλα Βερσάτσε ως «σχεδιαστής της χρονιάς» καθώς επανέκαμψε πανηγυρικά στο προσκήνιο της μόδας. Τα βρετανικά media ανέδειξαν βέβαια και το νέο έρωτα της αγέραστης ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ, editor περιοδικού.

 

*Ρόζι και Ναόμι με επετειακά φορέματα Versace, η σύζυγος του Λέτζεντ, Κρίσι Τάιγκεν με ασημένια δημιουργία LaBourjoisie, αλλά και η Dua Lipa με λεοπάρ Saint Laurent άρεσαν πολύ στους style experts. Eντύπωση έκανε και η Ζεντάγια με bustier τουαλέτα Ralph & Russo που ένωνε διαφορετικά χρώματα. Αντιθέτως η Κέιτ Μπέικινσειλ δεν άρεσε καθόλου (κι ας ήταν σχεδόν γυμνή) με Julien Mc Donald μονοπωλώντας τα δημοσιεύματα. Η Ρίτα Ορα με αστραφτερή διαφάνεια Ralph & Russo δεν ενθουσίασε επίσης με το γούστο της. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View