Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 121): Η Ρήγα Φεραίου γίνεται αποκλειστικός λεωφορειόδρομος

Αποκλειστικό (Νο 121): Η Ρήγα Φεραίου γί...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ολες οι αλλαγές που αναμένονται

Νέες εξελίξεις, όπως αποκαλύπτει το thebest.gr έχουμε στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, στο πλαίσιο των επεμβάσεων ανάπλασης που θα γίνουν, αλλά και με αφορμή της συγκοινωνιολογικές εξελίξεις με τη λειτουργία της Μίνι περιμετρικής και τις αντιδρομήσεις.

Κρίθηκε υπερβολικό το ότι θα πεζοδρομηθούν κι άλλο δρόμοι, όπως η Μαιζώνος, δοθέντος ότι υπάρχει θέμα με τις γραμμές του αστικού ΚΤΕΛ.

Επειδή όμως το έργο της μερικής πεζοδρόμησης της Μαιζώνος είναι επί θύραις, αποφασίστηκε να ξε-πεζοδρομηθεί η Ρήγα Φεραίου, που θα ξαναγίνει δρόμος!

Βέβαια θα είναι δρόμος αποκλειστικά για τα λεωφορεία και θα απαγορευθεί αυστηρά η χρήση της από ΙΧ, φορτηγά και δίκυκλα.

Τόσο οι πεζοί όσο και οι μαγαζότερες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την προοπτική αυτή, καθώς αφενός μεν τα λεωφορεία περνούν «στη χάση και στη φέξη» αφετέρου, δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν τόσα πολλά οχήματα (τροφοδοσίας, μηχανές κλπ) όπως γίνεται σήμερα κι ας είναι πεζόδρομος.

«Θα ηρεμήσουμε από το κυκλοφοριακό, δεν θα ξαναδούμε αυτοκίνητο στη Ρήγα Φεραίου», δήλωσε ανακουφισμένος ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Καφέ και Εσπρέσου Ρήγα Φεραίου, Αντώνης Καφές.

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 120): Τον Σεπτέμβριο στο Ντουμπάι η τελετή παράδοσης Κανακάρη και Μίνι - Περιμετρικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα