Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε η κάθοδος των... μυρίων προς τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο - Βήμα σημειωτόν από τους εκδρομείς του Αυγούστου στο εθνικό οδικό δίκτυο - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε η κάθοδος των... μυρίων προς τη...

Η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου. Από σήμερα παρατηρείται έντονη κίνηση τόσο στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν εκτός Αττικής όσο και στα λιμάνια της Αθήνας.

Το κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου είναι σε εξέλιξη και από το πρωί παρατηρείται έντονη κίνηση στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην Δυτική Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες οδηγών που κινούνται με … βήμα σημειωτόν σε αρκετά σημεία στο ρεύμα εξόδου από την Αθήνα προς  την Πάτρα.

φωτογραφίες facebook

φωτογραφίες facebook

φωτογραφίες facebook

Αντίστοιχα μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα λιμάνια από όσους έχουν επιλέξει κάποιο νησί για προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει από το σύνολο των ελληνικών προορισμών, στους πιο δημοφιλείς, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, οι πληρότητες αυτή την περίοδο πλησιάζουν στο 100% και στους λιγότερο δημοφιλείς κυμαίνονται από 85-95%.

Οι πληρότητες των πτήσεων στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς κυμαίνονται άνω του 80% όπως προβλεπόταν και η επιβατική κίνηση παραμένει αυξητική σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει για έναν ακόμη μήνα διψήφια αύξηση στις διεθνείς αφίξεις.

Με μεγάλη υπομονή θα έπρεπε να είναι οπλισμένοι όσοι αποφάσισαν να ταξιδέψουν σήμερα από περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας προς το νησί της Λευκάδας, αφού μετά τη Βόνιτσα και μέχρι τη γέφυρα, τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρά χιλιομέτρων.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή δεν αναμένεται να λυθεί άμεσα, αφού οφείλεται σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν επιβληθεί στο σημείο, λόγω της συνέχισης των έργων στην περιοχή του κόμβου Κ3, για την κατασκευή οδικής σύνδεσης της περιοχής του Ακτίου με τον δυτικό άξονα Βορρά – Νότου (Άκτιο-Αμβρακία).

Η ταλαιπωρία των οδηγών αναμένεται να συνεχιστεί για όλα τα Σαββατοκύριακα του φετινού καλοκαιριού, μιας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι 30/9.

φωτογραφίες agriniopress

φωτογραφίες agriniopress

φωτογραφίες agriniopress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις