Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

RIHANNA: ΩΣ ΑΛΛΗ ΜΑΡΛΕΝ ΝΤΙΤΡΙΧ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ VOGUE

RIHANNA: ΩΣ ΑΛΛΗ ΜΑΡΛΕΝ ΝΤΙΤΡΙΧ ΓΙΝΕΤΑΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με φρου- φρου, λουλούδια και βγαλμένα φρύδια

Πολύς λόγος γίνεται για το νέο εξώφυλλο του ποπ ειδώλου Rihanna στη βρετανική Vogue, καθώς είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που γίνεται cover girl του διάσημου περιοδικού λανσάροντας μάλιστα ένα αναπάντεχο styling με έμπνευση τη Μάρλεν Ντίντριχ. Ο νέος διευθυντής σύνταξης Edward Enninful μπροστά στο «μαγικό» φακό του Nick Knight καθοδήγησε στυλιστικά μια εκκεντρική couture φωτογράφιση που αιφνιδίασε: ήδη άπαντες αναρωτιούνται γιατί η σταρ πόζαρε εντελώς «μακριά» από το δικό της ύφος αλλά και εάν επανέρχονται στη μόδα τα λεπτά, βαμπ φρύδια και τα πολύ σκούρα βυσσινί κραγιόν.

Στο εξώφυλλο η 30χρονη δημοφιλέστατη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και fashion icon από τα Μπαρμπέιντος φοράει ένα φόρεμα Prada από τούλι και ένα body του δικού της brand μόδας και ομορφιάς Fenty. Στις άλλες της φωτογραφίες τη βλέπουμε με αβάν γκαρντ λουλουδένιο φόρεμα Noir Kei Ninomiya και μπότες Gianvito Rossi, ένα υπέροχο σμόκιν σακάκι με μεταξωτά «τελειώματα» Alexander Mc Queen  καθώς και μια δημιουργία Lowe. Mια άνθινη «περικεφαλαία» του Makoto Azuma κάνει τη μεγάλη διαφορά στο όλο concept. Oπως αναφέρει ο Enninful πάντως όσο πρωτοποριακή και πειραματική κι αν ήταν η όλη εικόνα, εκείνη παραμένει η πραγματική φαντασίωση, καθώς η προσωπικότητά της ξεπερνάει τη δυναμική κάθε μεταμόρφωσης. Η ίδια η Rihanna έγραψε στο Instagram: «Επιτέλους συνεργάστηκα με τον @nick_knight για πρώτη φορά! Μύθος».

Το τεύχος που θα κυκλοφορήσει  από τις 3 Αυγούστου αλλά είναι για το μήνα Σεπτέμβριο, φαντάζει πάρα πολύ πλούσιο σε σελίδες και περιεχόμενο. Αλλωστε, πάντα τα περιοδικά μόδας του Σεπτεμβρίου που εγκαινιάζουν τη νέα φθινοπωρινή σαιζόν είναι τα πιο σημαντικά και ογκώδη από πλευράς θεματικής και περιεκτικότητας. Πλάι στη Rihanna ως βασικά φιλοξενούμενα πρόσωπα του τεύχους  παρελαύνουν οι Ελτον Τζον, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία (κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον) και η περιζήτητη μαύρη βρετανίδα μοντέλο Adwoa Aboah. Τα δημοσιεύματα προώθησης γράφουν όμως και για 400 χορταστικές σελίδες με ό,τι πρέπει να φορέσουμε, να αγοράσουμε και να μας εμπνεύσει, δηλαδή για όλα όσα θα ορίσουν τελικά το φετινό φθινόπωρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View