Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς

Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του συντρόφου της, Χιθ Λέτζερ

Η διάσημη ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου της, του αξέχαστου ηθοποιού Χιθ Λέτζερ και δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα ότι μπορεί να ερωτευθεί ξανά.

Η 38χρονη Ουίλιαμς, που προτάθηκε για το Όσκαρ, για πρώτη φορά το 2006, (Β' Γυναικείου ρόλου) για την ταινία “Το μυστικό του Brokeback Mountain” (έχει συνολικά προταθεί έως σήμερα για το βραβείο Όσκαρ 4 φορές), επεσήμανε σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 26/7/2018 στο περιοδικό ότι παντρεύτηκε τον Αμερικανό μουσικό Φιλ Έλβεραμ σε μια ιδιωτική τελετή νωρίτερα τον Ιούλιο στην περιοχή Αντίροντακς της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Περιέγραψε μάλιστα τη σχέση της με τον Έλβεραμ, η πρώτη σύζυγος του οποίου πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας, ως «πολύ ιερή, πολύ ιδιαίτερη».

Η Ουίλιαμς απέκτησε μία κόρη, τη Ματίλντα, με τον Λέτζερ, όμως το ζευγάρι χώρισε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το 2008 σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight