Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη η προσέλευση και στο σύλλογο "Ο Αιμοδότης" - Ξεπέρασαν τους 25 όσοι έδωσαν αίμα από το απόγευμα

Πάτρα: Μεγάλη η προσέλευση και στο σύλλο...

Μοναδικό "παρατράγουδο", ότι η δημοτική αστυνομία έκοψε κλήσεις σε οχήματα αιμοδοτών

Συγκινητική είναι η προσέλευση του κόσμου για να δώσει αίμα για τις μεγάλες ανάγκες των πυρόπληκτων της ανατολικής Αττικής, και στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ν. Αχαΐας «Ο Αιμοδότης» στην οδό Βότση και Κανακάρη, στην Πάτρα.

Όπως μας ενημέρωσαν από τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018 προσφέρθηκαν πάνω από 25 αίματα από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας. Στο σημείο της Βότση μπορεί να δώσει κάποιος αίμα την Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 17.30 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ.

Ωστόσο όπως μας είπαν, το απόγευμα παρατηρήθηκε το ευτράπελο, κάποιοι από τους αιμοδότες που θέλησαν να βοηθήσουν δίνοντας αίμα για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην ανατολική Αττική, είχαν παρκάρει πρόχειρα μπροστά από το σύλλογο στη Βότση και Κανακάρη με συνέπεια άνδρες της Δημοτικής αστυνομίας να τους επιδώσουν κλήση.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου «Ο Αιμοδότης» πρόλαβαν να βγουν έξω και να εξηγήσουν στους άνδρες της Δημοτικής αστυνομίας τι συνέβαινε και πως οι άνθρωποι ήταν εκεί για καλό σκοπό, προκειμένου να δείξουν κάποια ανοχή και επιείκεια.

Να προσθέσουμε πως πρόεδρος του συλλόγου «Ο Αιμοδότης» που θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες την προσπάθεια συλλογής αίματος για τις ανάγκες των πυρόπληκτων τραυματιών στα νοσοκομεία της Αθήνας, είναι η Μαρία Τριπολιτσιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις