Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ FASHION MOMENT ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΟΝΤΙΑΝΟΒΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ BY LOUIS VUITTON

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ FASHION MOMENT ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φινάλε με γαλλικό logo

Aπαστράπτουσα η 36χρονη ρωσίδα καλλονή Νατάλια Βοντιάνοβα στο φινάλε του Μουντιάλ: Με συνοδό το θρυλικό γερμανό ποδοσφαιριστή Φίλιπ Λαχμ εμφανίστηκε στο κατάμεστο γήπεδο ως πρέσβειρα της χώρας της για την τελετή λήξης αλλά και του μεγάλου σπόνσορα του κυπέλου, του γαλλικού οίκου Louis Vuitton. Συγκεκριμένα η Νατάλια, πιο χαμογελαστή και αδύνατη από ποτέ, άνοιξε το κουτί-βαλίτσα του επάθλου με το περίφημο logo μέσα σε κλίμα γενικού ενθουσιασμού, φορώντας ένα ολοκέντητο μίνι φορεματάκι Louis Vuitton σε ροζ χρυσό με το χαρακτηριστικό ψηλό λαιμό του Nicolas Ghesquiere.  Εκκεντρικά ασπρόμαυρα γοβάκια Louis Vuitton, κοσμήματα και ρολόι Chοpard και μπούκλες συμπλήρωναν το look της.

 

Το κύπελλο φτιάχτηκε από χρυσό 18 καρατίων και ζυγίζει 8 κιλά. Θυμίζουμε πως με συμπρωταγωνιστή τον ισπανό ποδοσφαιριστή Ικερ Κασίγιας η Νατάλια είχε λαμπρύνει και την τελετή έναρξης του Μουντιάλ, ντυμένη με λευκό σύνολο Louis Vuitton. Μεγαλωμένη σε απόλυτη φτώχεια, (είναι πασίγνωστη η ιστορία της από την εποχή που πουλούσε φρούτα παιδάκι στη λαική αγορά) η Βοντιάνοβα τελικά μεσουράνησε στον κόσμο της μόδας. Σήμερα κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε πασαρέλες και φωτογραφίσεις και ασχολείται με τη φιλανθρωπική της οργάνωση Naked Heart Foyndation με έμπνευση την αδελφή της και όλα τα παιδικά με ειδικές ανάγκες. Εχει πέντε παιδιά, τρία από τον πρώτο της σύζυγο άγγλο αριστοκράτη και δυο από το νυν σύντροφό της, στελέχους της πάμπλουτης φαμίλιας Arnault, μεγαλομετόχου της Lοuis Vuitton, της Christian Dior, των Sephora κ.α. (ο ιδρυτής του ομίλου είναι ο πλουσιότερος της Γαλλίας σύμφωνα με το Forbes)

 

* Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα διεθνή media για τη λήξη του Μουντιάλ αλλά και από τον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου στο instagram ενώ ετοιμαζόταν για τη μεγάλη στιγμή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View