Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παππάς: Επίθεση σε Μητσοτάκη και αιχμές για καθυστέρηση του 5G στην Πάτρα με υπαιτιότητα του δήμου

Νίκος Παππάς: Επίθεση σε Μητσοτάκη και α...

Ο Υπουργός μιλησε χθες σε εκδήλωση στην Πάτρα

«Ο κ. Μητσοτάκης τσακώνεται με την πραγματικότητα, τσακώνεται με τους ευρωπαίους εταίρους μας, με τους οίκους αξιολόγησης, με την συμφωνία για το χρέος την οποία πετύχαμε.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ενημέρωσης, Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών, Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που έκανε χθες στην Πάτρα.

Όπως πρόσθεσε, «δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, το πολιτικό του πρόγραμμα είναι ασύμβατο με μία χώρα, η οποία βαδίζει προς την ομαλότητα και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα, αυτό είναι που τον αποσταθεροποιεί.» Επίσης, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «εγώ θα απευθυνόμουνα προς τους ανθρώπους που παρακολουθούν την ΝΔ, την ακούν, και την πιστεύουν λέγοντάς τους ότι τους έχει υποσχεθεί μία καταστροφή η οποία δεν ήρθε, αφού η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της, κάνει σταθερά βήματα και καλό είναι να μπορέσει και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αυτό να το παρακολουθήσει.»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε σε εκδήλωση που οργανώνει η ημερήσια εφημερίδα «Πελοπόννησος» στα πλαίσια του 6ου αναπτυξιακού συνεδρίου και αναφερόμενος στον περιφερειακό τύπο είπε ότι «μπορεί να πραγματώσει ένα πάρα πολύ ξεχωριστό ρόλο για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας». Παράλληλα είπε ότι «προσδοκούμε, πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ένας πλούσιος διάλογος, ο οποίος θα συμβάλει ακριβώς για να μπουν τα θεμέλια του νέου ρόλου που μπορεί να παίξει η Πάτρα, μέσα στον νέο ρόλο που μπορεί να παίξει η πατρίδα μας μέσα στις δυνατότητες ανάπτυξης που απλώνονται μπροστά μας.»

Ο Νίκος Παππάς στη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη του 5G στην Πάτρα και τόνισε πως περιμένει απάντηση και ενέργειες από τη Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη του θέματος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση του δήμου αφού όπως τόνισε «υπάρχει καθυστέρηση στην απάντηση της πρόσκλησης για το αν ενδιαφέρει την πόλη να γίνει πιλοτικός δέκτης της τεχνολογίας 5G». Ωστόσο, έκλεισε το θέμα λέγοντας πως θέλει να πιστεύει στη θετική απάντηση του Δήμου αποφεύγοντας επικριτικές αποχρώσεις.

*πληροφορίες από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις