Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MELISSES LIVE: ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ SUMMER PARTY ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/6 ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΠΟ ΧΑΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ROMEO

MELISSES LIVE: ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ SUMMER PARTY...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

"Ολα μοιάζουν καλοκαίρι" με frontman το Χρήστο Μάστορα

Eνα εκρηκτικό live υπόσχεται το δημοφιλές συγκρότημα Melisses αυτή την Κυριακή 10 Ιουνίου στη νέα «έδρα» του Romeo, στο W της παραλιακής του Ρίου, με διοργανωτή τον αγαπητό party expert Χάρη Παναγόπουλο της εταιρείας εκδηλώσεων Harris the Events.  «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» τιτλοφορείται η θερινή περιοδεία του περιζήτητου γκρουπ και βέβαια η Πάτρα αποτελεί κορυφαίο σταθμό της, αφού πάντα ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του προκαλούν απίστευτο κέφι και κοσμοπλημμύρα. (Προβλέπεται σας λέμε φοβερό και τρομερό ξενύχτι, πέρυσι είχε γίνει «χαμός» ως τις 4 το πρωί!)

 

 

Μέσα σε εννέα χρόνια καριέρας οι Melisses πρωταγωνιστούν στο ελληνικό μουσικό στερέωμα ως μια από τις πιο κοσμαγάπητες μπάντες. Ειδικά ο νεαρόκοσμος τους ακολουθεί πιστά σε κάθε τους εμφάνιση. Θυμίζουμε πως έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα cd, δέκα τραγούδια τους βρέθηκαν στο top10 του ραδιοφωνικού air play και οι συναυλίες τους ξεπερνούν τις οκτακόσιες. Εχουν κατακτήσει 11 βραβεία MAD μετά από 30 υποψηφιότητες  και πρόσφατη εμφάνισή τους στο Κέντρο Νιάρχος προσέλκυσε 15000 ακροατές. Στο διαδίκτυο «σκίζουν» με πάνω από 100.000.000 views στο Υοu Tube και 700.000 like & followers στα social media.  Eπιπλέον, ο τραγουδιστής τους Χρήστος Μάστορας κέρδισε ευρύτερη αναγνωρισιμότητα χάρη στο τηλεοπτικό Rising Star.

Eννοείται συστήνουμε ανεπιφύλακτα να μην τους χάσετε «με τίποτα». Θα σας παρασύρουν με τις νέες επιτυχίες τους "Ολα μοιάζουν καλοκαίρι", "Το κρυφτό", "Είμαι αλλού", "Πιο δυνατά" αλλά και τα παλιότερα χιτ «Κρυφά», «Η μόνη επιλογή», «Ελεγες», «Σαν σκιά», «Μυστικό», «Κινέζος», «Κύμα» ως τραγουδοποιοί, ερμηνευτές και μοναδικοί performers καθώς και με άλλα τραγούδια που αγαπούν. Οι Melisses άλλωστε θεωρούν την Πάτρα πολύ αγαπημένο τους προορισμό και συνεργάζονται αποκλειστικά με το Χάρη Παναγόπουλο την τελευταία πενταετία.

*Το ραντεβού έχει δοθεί στις 10 μ.μ. Θα «ανοίξει» το πάρτι ο γνωστός dj Giorgos Verriopoulos. Τηλ για ρεζερβέ 6937 144344 και 6932 480080.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View