Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«DIORODEO»! ΤΟ DIOR CRUISE SHOW ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ FRONT ROW ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

«DIORODEO»! ΤΟ DIOR CRUISE SHOW ΜΑΣ ΤΑΞΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λάτιν αμαζόνες στο Chantilly Chateau

«Diorodeo» ήταν η ονομασία της croisiere σειράς του οίκου Christian Dior για την πρώιμη άνοιξη του 2019 και ενώ μετέφερε το κοινό στον Πύργο του Chantilly στη Γαλλία, τα μοντέλα φάνταζαν σαν κομψές μεξικάνες αμαζόνες. Η τοποθεσία επιλέχθηκε από την ιταλίδα σχεδιάστρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Μaria Grazia Chiuri επειδή φημίζεται για τις αιθέριες, ομώνυμες δαντέλες αλλά και τα άλογά της. H ίδια όπως έχει άλλωστε αποδείξει, τμάει τις παραδόσεις που πάντα τιμούσε ο θρυλικός Christian Dior.

Αλέξα Τσανγκ, Κιάρα Φεράνι, Αριζόνα Μιουζ, Nατάλια Ντάιερ, Λουσί ντε λα Φαλέζ, Πάρις Τζάκσον  κ.α. ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εντυπωσιακού cruise show, την περασμένη Παρασκευή, μια ώρα έξω από το Παρίσι. Η επίδειξη περιλάμβανε και ιππικές επιδείξεις, αφού ο πύργος λειτουργεί και ως μουσείο αλόγου. Τα ρούχα ήταν πραγματικά υπέροχα. Σακάκια που παρέπεμπαν σε στολές για ιππασία και πατρόν που θύμιζαν τις αλλοτινές σιλουέτες Dior με τη στενή μέση και τη φαρδιά φούστα. Θαυμάσαμε αρβυλάκια και μπότες κάτω από τούλινα φορέματα και ρομαντικές φούστες γαρνιρισμένες με άνθινες δαντέλες. Φετίχ οι φαρδιές δερμάτινες ζώνες, οι γραβάτες, τα ψαθάκια και τα τζόκει καπέλα. Τα χρώματα έπαιζαν κυρίως ανάμεσα σε λευκό- μαύρο- γήινους τόνους με τα απλικαρισμένα, κεντητά λουλούδια να ξεφεύγουν σε έντονες αποχρώσεις παιχνιδιάρικα

Η φεμινίστρια Chiuri ήθελε να θυμίσει και την είσοδο των γυναικών στους αγωνιστικούς χώρους ως αμαζόνες, καθώς τη δεκαετία του ’50 οι τολμηρές κυρίες ξεχώρισαν σε ένα μεξικανικό είδος rodeo. Τα μοντέλα ανέδειξαν και τη σειρά μακιγιάζ Dior Face and Body Foundation με τις 40 αποχρώσεις make up.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View