Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHANEL CROISIERE 2019: Ο ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ «ΣΑΛΠΑΡΕ» ΜΕ ΠΕΛΩΡΙΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ GRAND PALAIS ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

CHANEL CROISIERE 2019: Ο ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ «ΣΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μπερέδες, λευκά καλσόν, πολύ μπλε και ρίγες

Ακόμα ένα… μνημόσυνο στη θρυλική Coco Chanel ήταν η κολεξιόν του ομώνυμου οίκου για την επόμενη άνοιξη 2019. Ο Καρλ Λάγκερφελντ ανέδειξε ρούχα με έμπνευση τους ναυτικούς, τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς η ίδια η Coco λάτρευε να παραθερίζει στο Biarritz και ήταν η πρώτη που συνέλαβε την ιδέα- concept της ειδικής γκαρνταρόμπας παραλίας. Όταν το 1019 πρωτοπαρουσίασε ρούχα διακοπών δεν το είχε σκεφτεί κανείς ενώ το 1983 ο ίδιος ο Λάγκλερφελντ εξέλιξε το βεστιάριο αυτό με την πρώτη cruise collection. Στο χθεσινό σόου του στο Grand Palais παρουσίασε ένα πελώριο κρουαζιερόπλοιο με την ονομασία La Pausa καθώς έτσι λεγόταν η επιβλητική μεσογειακή βίλα, όπου η Coco υποδεχόταν τους φίλους της: τον Πικάσο, το Βισκόντι και το Νταλί.

 

 

Τζίτζι και Μπέλα Χανίντ, Στέλλα Μάξγουελ τέθηκαν επικεφαλής της επίδειξης που είχε κυρίαρχα αξεσουάρ τους μπερέδες, τα λευκά καλσόν και τα χαμηλά γοβάκια με μπαρέτες.  Ναυτικά ριγέ, μπουκλέ σακάκια σε λευκό, ροζ και καρό, κοστούμια σε μπλε μπουκλέ με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες και κάποια εμπριμέ στην γαλάζια παλέτα καταχειροκροτήθηκαν. Η πιο εκκεντρική τσάντα του σόου ήταν ένα σωσίβιο! Το beauty style επέβαλε έντονο, παχύ eyeliner και nude χείλη.

Στην front row ξεχώρισαν οι διάσημες χολιγουντιανές μούσες του οίκου Κρίστεν Στιούαρτ, Μάργκο Ρόμπι και Λίλι Ρόουζ Ντεπ που εννοείται ήταν ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια με Chanel.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View