Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 94): Τιμωρήθηκε και πάλι το γκρουπ 94

Αποκλειστικό (Νο 94): Τιμωρήθηκε και πάλ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Αντέγραψε τη μαύρη κάλτσα Βραζιλιάνων

Έστω και με σχετική καθυστέρηση, τηρήθηκε το έθιμο που θέλει το γκρουπ 94 του πατρινού καρναβαλιού να τιμωρείται κάθε χρόνο. Πρόπερσι θυμίζουμε, του καταλογίστηκε αντιγραφή πληρώματος του πιο διάσημου καρναβαλιού της Ευρώπης, της Βενετίας, που είχε τον τίτλο «il bagnanti di Senigallia” (οι λουόμενοι του Σενιγάλια).

Φέτος το ιστορικό γκρουπ κατέκτησε και πάλι τον σχετικό τίτλο, για την αρτιότητα στην παρέλαση, θυμίζουμε το περίφημο «Ρέκβιεμ».

Όμως η κάλτσα που φορούσαν τα μέλη, αποδείχτηκε καταστροφική. Κατά διαβολική σύμπτωση παρόμοια κάλτσα είχαν φορέσει κάποιοι Βραζιλιάνοι, το 1994 στο γκρουπ «Vamos ala playa ton pernete apta playa» που είχε συγκλονίσει με την εμφάνισή του, το Ρίο της Βραζιλίας, το δικό μας το Ρίο, αλλά και το Αντίρριο.

Η κάλτσα ήταν μαύρη, βαμβακερή, και την ίδια ακριβώς μαύρη και βαμβακερή κάλτσα φορούσαν φέτος τα μέλη του γκρουπ 94! Σατανική σύμπτωση ή θρασύτατη αντιγραφή;

Το γεγονός πως η κάλτσα δεν φαινόταν (καθώς ήταν μέσα στη στολή), όπως υποστήριξαν στην απολογία τους, δεν ήταν αρκετό για να αθωωθούν. «Εσκεμμένα την έκρυψαν, όταν κατάλαβαν το λάθος τους, για να μην τιμωρηθούν» αναφέρεται στο σκεπτικό της ποινής της Δικαστικής Επιτροπής του καρναβαλικού οργανισμού. Καταδικαστικό στοιχείο ήταν το μαύρο χρώμα, που θεωρείται σπάνιο για κάλτσα. «Αν ήταν κίτρινη ή εμπριμέ, θα τους αθωώναμε. Όμως μαύρη κάλτσα; Τέτοια σύμπτωση; Αυτό πάει πολύ», ακούσαμε να λένε τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής.

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 93): Το νέο σχέδιο για τα απορρίμματα στην Αχαΐα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα