Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινοί "κόλλησαν" στη Μακελλαριά - ΦΩΤΟ

Πατρινοί "κόλλησαν" στη Μακελλ...

Απεγκλωβίστηκαν

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τα ξημερώματα του Σαββάτου, η επιχείρηση απεγκλωβισμού 87 ατόμων από Πάτρα (η πλειοψηφία των οποίων καλαβρυτινής καταγωγής) που επέβαιναν σε τέσσερα μικρά λεωφορεία 7 χιλιόμετρα από το Μοναστήρι της Μακελλαριάς.

Οι προσκυνητές είχαν φτάσει νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο Μοναστήρι για να παρακολουθήσουν την Ιερά ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας αναχώρησαν για Πάτρα. Στις 8:30μμ λόγω της ισχυρής νεροποντής τα λεωφορεία "κόλλησαν" στο χωμάτινο δρόμο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κος Γιαννάκης ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μανεσίου κο Κουτρουμάνη και τον Αντιδήμαρχο κο Χουλιάρα και εστάλη άμεσα τρακτέρ με οδηγό τον κ. Σπηλιόπουλο όπου έφτασε στο σημείο σε εύλογο χρόνο και με αρκετή προσπάθεια τράβηξε τα λεωφορεία. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά του Α.Τ.Καλαβρύτων και τζιπ της Πυροσβεστικής με τον  Διοικητή.

Καθ όλη την διάρκεια του συμβάντος τόσο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κος Γιαννάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων κος Σταθούλιας, ο Δήμαρχος, οι Μοναχές της Μονής ήταν σε συνεχή επικοινωνία και συντόνιζαν την επιχείρηση που είχε αίσιο τέλος.

Μεταξύ των επιβατών ήταν και ένα τετράχρονο παιδί. Κανείς εκ των επιβατών δεν κινδύνευσε και στις 1:30 έφτασαν όλοι στον προορισμό τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις