Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέρασαν 40 ημέρες από το θάνατο της Σταυρούλας Φρεμεντίτη Βανταράκη

Πάτρα: Πέρασαν 40 ημέρες από το θάνατο τ...

Τελείται μνημόσυνο το πρωί του Σαββάτου 24/3 στο ναό Αγ. Δημητρίου στην άνω πόλη

Κύλησαν σαράντα μέρες από τον αδόκητο θάνατο μίας νέας κοπέλας, της μόλις 34χρονης εκπαιδευτικού Σταυρούλας Φρεμεντίτη Βανταράκη και το πρωί του Σαββάτου 24 Μαρτίου 2018 θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της, στις 9 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών, στην άνω πόλη όπου είχε γίνει παρουσία πλήθους κόσμου και η κηδεία της.

Η Σταυρούλα Φρεμεντίτη Βανταράκη ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Βανταράκη και είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι, τον Δημήτρη. Η οικογένεια της εκλιπούσας είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Πάτρα  και διατηρεί μαγαζί με φωτοτυπίες στην οδό Φιλοποίμενος.

Στην εξόδιο ακολουθία είχε παραστεί και είχε απευθύνει λόγια παρηγοριάς στην οικογένεια της εκλιπούσας, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Η Σταυρούλα Φρεμεντίτη Βανταράκη έδινε τον τελευταίο καιρό μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε χάσει την ελπίδα και το χαμόγελο της. Έσβησε βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη της οικογένεια, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στα 34 της μόλις χρόνια ενώ ετάφη στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε η 34χρονη Σταυρούλα Φρεμεντίτη-Βανταράκη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις