Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ «ΝΟΜΑDE» ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΡΙΑΝ ΛΑΜΠΕΝΤ, ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΑΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην έρημο του Ρατζαστάν ως Chloe οπτασία

Από όλα τα καινούρια αρώματα της άνοιξης «προσέξαμε» περισσότερο το «Nomade» του διάσημου γαλλικού οίκου Chloe, που μόλις κυκλοφόρησε, αφού στην καμπάνια πρωταγωνιστεί ως μούσα και πρέσβειρα η αιθέρια ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αριάν Λαμπέντ, σύζυγος του πρωτοποριακού ελληνα σκηνοθέτη με τη διεθνή αναγνώριση, Γιώργου Λάνθιμου. Η 33χρονη γαλανομάτα καλλονή, με κυματιστά μαλλιά,  χαλαρό πουκάμισο και ντυμένη ανεπιτήδευτα στα μπεζ διαδέχθηκε σε αυτό το «ρόλο», πασίγνωστα style icons, όπως η Κλεμάνς Ποεζί και η Ντρι Χέμινγουέι.

 

Γεννημένη  στην Αθήνα και μετά από σπουδές χορού και θεάτρου, η Αριάν ξεχώρισε ως ιδρυτικό μέλος της αβάν γκαρντ θεατρικής ομάδας των Vasistas αλλά και χάρη στην ερμηνεία της στο φιλμ «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη το 2010 που της χάρισε βραβείο στο Φεστιβάλ Βενετίας. Επαιξε στις «Αλπεις» και τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου ενώ η συμμετοχή της στην ταινία «Fidelio» της Λουσί Μπουρλετό της απέφερε υποψηφιότητα για Σεζάρ πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού. Φέτος είναι «η χρονιά της» καθώς πέρα από τη συνεργασία της με τον οίκο Chloe παίζει στις ταινίες «Mary Magdalene» και «The Souvenir» πλάι στους σούπερ σταρ Ρούνει Μάρα, Χοακίν Φοίνιξ και Ρόπμπερτ Πάτινσον.

“Η γυναίκα που απεικονίζεται σε αυτή τη νέα Chloe διαφημιστική εκστρατεία είναι ελεύθερου-πνεύματος, ισχυρή και περιπετειώδης. Είναι πηγή έμπνευσης για μένα" είπε η ίδια σε δήλωση της. Τα μαλλιά της στον άνεμο, το πρόσωπό της φωτισμένο από τα χρώματα της ανατολής, τα βήματά της γλιστρούν ελαφρά στον αέρα. Όπου και αν πηγαίνει, παρασύρεται από την αδιάκοπη κίνηση που την μεταφέρει στο ρυθμό της παρούσας στιγμής. Αυτή η γυναίκα,  με την νομαδική ταυτότητα βλέπει τον εαυτό της μέσα από τα μάτια του κόσμου.
Για την καμπάνια αυτή η Αριάν φωτογραφήθηκε στο Ρατζαστάν από τον καλλιτέχνη σύγχρονης τέχνης Ryan McGinley. To σποτάκι γυρίστηκε επίσης στο Ρατζαστάν και σκηνοθετήθηκε από τoν Fleur Fortuné, με εκείνη να οδηγεί μοτοσυκλέτα στην έρημο ανάμεσα σε άγρια άλογα.

"Η Αριάν συνδυάζει διαφορετικούς πολιτισμούς και έχει πολλά ταλέντα" δήλωσε ο Geoffroy de le Bourdonnaye, διευθύνων σύμβουλος του οίκου κοσμετολογίας Chloé. "Αγαπά να διασχίσει νέα σύνορα και να ανακαλύπτει τον κόσμο. Η φυσική της χάρη σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της ομορφιά την καθιστούν το τέλειο κορίτσι Chloé, ρομαντική αλλά και με αυτοπεποίθηση και τόλμη» προσθέτει.  Το άρωμα είναι ανάλαφρο, με πρωταγωνιστική νότα τη φρέζια, που μεταδίδει μια συναισθηματική ευφορία, χάρη στη σύνθεση του παγκοσμίως περιζήτητου αρωματοποιού Quentin Bisch.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View