Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ: ΜΕ CHANEL BAGS ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ: ΜΕ CHANEL BAGS ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η καμπάνια της σαιζόν στο σαλόνι της αθάνατης Coco

Ποιά καλλονή λανσάρει τις πολυπόθητες τσάντες του οίκου Chanel για την άνοιξη; Μα φυσικά το νέο «it girl» της μόδας, η ταχύτατα ανερχόμενη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ με τη φυσική, κοριτσίστικη ομορφιά και τα εκπληκτικά πόδια. H 16χρονη έγινε μούσα του ακαταπόνητου Καρλ Λάγκερφελντ μετά τις Κάρα Ντελεβίν, Κρίστεν Στιούαρτ και Λίλι Ρόουζ Ντεπ. Όπως πάντα ο «κάιζερ» του στυλ ξέρει να διαλέγει φρέσκα πρόσωπα.

 

Η Κάια ποζάρει στο διατηρητέο σαλόνι της αξέχαστης Mademoiselle Chanel στο Παρίσι, αλλάζοντας μίνι φορέματα και σύνολα και κρατώντας βέβαια τις πιο αντιπροσωπευτικές Chanel Bags με τουίντ, δέρμα και διάφανο πλαστικό pvc. Φωτογράφος ο ίδιος ο Λάγκερφελντ που προτίμησε ως φόντο βιβλιοθήκη, αντικείμενα της Coco και κλασικό καστόρινο καναπέ. Οι λήψεις είναι ασπρόμαυρες αφού το άσπρο- μαύρο είναι η διαχρονικά αγαπημένη διχρωμία του παριζιάνικου οίκου. Εννοείται πως το να γίνεις πρέσβειρα της Chanel με καριέρα μόλις ενός έτους στις πασαρέλες αποτελεί την απόλυτη καταξίωση στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Κάια που εξελίσσεται σε λαμπρή διάδοχο της διάσημης μαμάς της έχει μεγαλώσει στο ηλιόλουστο Μαλιμπού και πρωτοπόζαρε στα 10 της χρόνια για τη junior σειρά Versace για να ακολουθήσουν φωτογραφίσεις σε περιοδικά και το περσινό ντεμπούτο στη νεουορκέζικη εβδομάδα μόδας για τους Calvin Klein και Marc Jacobs. Πλέον σε όποιο σόου εμφανίζεται γίνεται αυτόματα είδηση. Δείτε την καμπάνια της στη Chanel αλλά και τις άλλες τσάντες της επίδειξης από κοντά σε ασημί, λευκούς, μπλε και ροζ τόνους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View