Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 19 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα 19 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή…

ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα ξεκινά δυναμικά και είσαι έτοιμη να διεκδικήσεις το καλύτερο για την επαγγελματική σου πορεία. Υπερασπίζεσαι με πάθος ό,τι έχεις κατακτήσει και δεν σκοπεύεις να χάσεις όσα με κόπο δημιούργησες. Η καριέρα σου έχει θετική πορεία, το ίδιο και τα οικονονικά σου. Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη σου είναι πιθανό πολύ σύντομα να κάνεις μία σημαντική γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δυναμικό το ξεκίνημα σήμερα για τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα καταφέρεις σιγά σιγά να βάλεις σε μία τάξη. Το κλίμα μάλιστα στον εργασιακό χώρο θα γίνει καλύτερο, μια και θα αποτελέσουν παρελθόν μικροδιαφωνίες με τους συνεργάτες σου. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα για ξεκαθαρίσματα και επαναπροσδιορισμό στόχων. Μία σχέση δυνατή θα αντέξει στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα γεγονός που αντιμετωπίζεται με μια καλή διαχείριση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σου σε πρώτο πλάνο και σήμερα. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Με αργά και σταθερά βήματα θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Θα λάβεις κάποια χρήματα αυτό το διάστημα και να ξέρεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια επένδυση. Προσοχή μην παρασυρθείς όμως και κάνεις και περιττές αγορές. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν μερικά σκαμπανεβάσματα και εντάσεις, σύντομα όμως όλα θα ξεπεραστούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου καθώς είναι πολύ κοντά η προαγωγή που περιμένεις τόσο καιρό. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει και καλύτερες οικονομικές απολαβές ως αποζημίωση για τους κόπους σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα κάνεις ακόμη μία προσπάθεια να κατευνάσεις τα πράγματα, όμως είναι πιθανό να έρθει η απομάκρυνση αν δεν βρεις ανταπόκριση σε όσα κάνεις.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου. Έχεις μεγάλη εμπειρία στη δουλειά σου και αυτό είναι σημαντικό εφόδιο. Θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις διάφορες δυσκολίες που θα σου παρουστιαστούν. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και πλέον με ηρεμία σχεδιάζεις το μέλλον σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς έχει την τάση το τελευταίο διάστημα να μην κάνεις σοφές επιλογές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά τα νέα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου. Θα λάβεις κάποιες προτάσεις τις οποίες πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τις απορρίψεις. Υπάρχουν κάποιες που είναι πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέξεις την υγεία σου, να ακούς το σώμα σου και να το προσέξεις λίγο περισσότερο. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν μερικές σκιές, τις οποίες καλό θα ήταν να διαλύσεις. Πολλή σκέψη για το τίποτα. Μίλησε στον αγαπημένο σου και προσπάθησε με διάθεση συνεργασίας να λύσεις όσα σε απασχολούν.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν καλή πορεία, ωστόσο θα ατα αφήσεις για λίγο στο παρασκήνιο, καθώς οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Αν έχεις παιδιά το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί σε αυτά, αλλιώς είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου να ζητήσει τη βοήθειά σου. Βρες τον χρόνο που απαιτείται για να λύσεις όποια ζητήματα παρουσιαστούν. Θα έχεις την υποστήριξη των φίλων σου σε όλο αυτό και έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Προσοχή στα οικονομικά σου καθώς θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Σημαντικό στήριγμα σε όλα αυτά είναι ο αγαπημένος σου, μην τον απομακρύνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με οργάνωση και απόλυτη ηρεμία θα κινηθείς προς την επίτευξη των στόχων σου. Έχεις κρυμμένους άσους στο μανίκι σου και θα σε βιηθήσουν να προοδεύσεις. Στα αισθηματικά σου, η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών θα φύγει και τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Στα οικονομικά σου προσοχή. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, αρκεί όμως να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει πιο ήρεμη και ευδιάθετη. Έχεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας. Ευκαιρία να κάνεις έναν αναπρογραμματισμό στα σχέδιά σου έτσι ώστε να είναι σίγουρη η επιτυχία σου. Αισιοδοξία και στα αισθηματικά σου καθώς αρχίζεις πλέον να ζητάς ότι επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή και αυτό φέρνει θετικά αποτελέσματα. Θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς σε ένα οικογενειακό ζήτημα, γεγονός που θα σε ενθουσιάσει. Ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι, τώρα που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία τάξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι στο προσκήνιο. Θα προσπαθήσεις με όλη σου τη δύναμη να πετύχεις και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα νιώθεις την ανάγκη να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω σε έναν τομέα, λαμβάνοντας περαιτέρω εκπαίδευση. Θα σε βοηθήσει πολύ στη δουλειά και κατ’ επέκταση, να αναπτύξεις και την καριέρα σου στο άμεσο μέλλον. Θα σου δοθούν άφθονες ευκαιρίες για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Το ίδιο και στα αισθηματικά σου. Τώρα είναι η στιγμή να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να δώσεις στη σχέση σου την ευκαιρία να πάει παρακάτω. Στα οικονομικά σου θα δεις βελίτωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην υποκύψεις σε πιέσεις και συνέχισε στον δρόμο που έχεις χαράξει. Η στρατηγική σου είναι μελετημένη και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ωστόσο μην αντιδράσεις αρνητικά αν κάποιος θέλει να σε συμβουλέψει. Κατάλληλη περίοδος να «δουλέψεις» με τον ευατό σου, να διορθώσεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν και στη συνέχεια να διορθώσεις και προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Με ηρεμία και ειλικρίνεια όλα λύνονται. Προσοχή στα έξοδά σου, απέφυγε τις σπατάλες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σου καθώς ένα οικογενειακό ζήτημα απαιτεί όλη σου την προσοχή. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις μπορούν να περιμένουν, όμως όχι για πολύ. Φρόντισε να δώσεις άμεσα μία λύση στο οικογενειακό ζήτημα που σε ταλανίζει, για να μπορέσεις να αφοσιωθείς ξανά στη σχέση σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις φτάσει σε ένα σημείο που η ανεξαρτησία σου έχει περισσότερη σημασία για εσένα. Οτιδήποτε σε απασχολεί πρέπει να το συζητήσεις και αν δεν οδηγεί πουθενά, τότε να είσαι ειλικρινής. Προσοχή στα οικονομικά σου, φρόντισε να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being