Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Με Πωλίνα και Κώστα Χαριτοδιπλωμένο τα τελευταία Μπουρμπούλια

Με Πωλίνα και Κώστα Χαριτοδιπλωμένο τα τ...

Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου

Την Πωλίνα και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο υποδέχονται οι Πατρινοί στο 4ο και 5ο Μπουρμπούλι τη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και τη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στα Αστέρια Live Πάτρας! Μαζί τους ο showman - έκπληξη Δημήτρης Κίκλης.

Η «παρέα των 80’s και των 90’s» προσγειώνεται στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού για μια βραδιά που το κέφι, ο χορός και τα happenings - πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή - θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο! Αυτή η μοναδική παρέα, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και που δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο ...καθιστό(!) υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις αμέτρητες επιτυχίες της μέχρι τελικής πτώσης!

Ο Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για τη δημιουργία του «Lost in the Night» (1984), το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών chart, κυρίως μεσογειακών χωρών. Επόμενες γνωστές παραγωγές ή συνθέσεις του, ήταν τα «Fill Me Up» (1985) με τη Μαντώ, «Talk about Love» (1985) της Μαριάννας Ευστρατίου, «Set Yourself In Motion/Where Do I Begin» (1986, πάλι με τη Μαντώ), ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλέξιας και το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας (αμφότερες δουλειές μέσα στο 1987).

Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά "Κώστας Χαριτοδιπλωμένος". Ακολούθησαν τα «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλημμα» από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Ήταν και ο ίδιος, ερμηνευτής πολλών τραγουδιών καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας (90ς). Το 2002 επανακυκλοφόρησε η κορυφαία επιτυχία του «Lost in the Νight». Πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2017 το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’έχω βάλει στο μάτι» έχει ξεσηκώσει το κοινό. Όπως προκύπτει κι από τον τίτλο του, το «Σ’ έχω βάλει στο μάτι» σε παρασύρει με το ρυθμό του να χορέψεις, να διασκεδάσεις, να ξεδώσεις!

Η Πωλίνα ξεκίνησε το 1974 ερασιτεχνικά το τραγούδι και πρωτοεμφανίστηκε στο «On the Rocks». Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε όλες τις μεγάλες νυχτερινές πίστες δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Το 1981 ξεκίνησε η πεντάχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κέρδισε 2 βραβεία σε φεστιβάλ της Αυστρίας και του Τόκιο με τραγούδια του Κώστα Τουρνά και του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Πήρε μέρος στο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον του 1979, κάνοντας φωνητικά στο τραγούδι «Σωκράτης», που ερμήνευσε η Ελπίδα. Μετείχε και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1977 ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ζει». Άρχισε δισκογραφία με την «Mπιρίμπα» των Σταμάτη Kραουνάκη και Χάρη Χαλκίτη, το 1986. Έχει 11 προσωπικούς δίσκους στις εταιρείες SONY και EMI κι έχει συμμετάσχει σε δουλειές πολλών συναδέλφων της. Έκανε αρκετές επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του '80 («Μπιρίμπα», «Πους απς», «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Ράδιο αγάπη μου» κλπ.), ενώ συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς συνθέτες, ιδιαίτερα με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Μια μοναδική συνάντηση που εγγυάται ασταμάτητο χορό, αστείρευτο κέφι και καρναβαλική διάθεση που θα χτυπήσει κόκκινο. Με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των δυο αγαπημένων τραγουδιστών που καταξιώθηκαν και λατρεύτηκαν από τους πολυάριθμους φίλους τους: «Το ροζ μπικίνι», «Κόντρες», «Στην πολυθρόνα την μπαμπού», «Ζηλεύω», «Βραδινό Μπανάκι», «Στοιχηματίζω», «Έτσι σε θέλω», «Ράδιο αγάπη μου», «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Ψηλές κοντές», «Καλή επιτυχία», «Μπιρίμπα», «Πους απς», «Lost in the night» και άλλες πολλές που θα κάνουν τη διαφορά…

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι - όπως πάντα - δωρεάν!

Όπως το έθιμο μας επιβάλει  τα Ντόμινο δεν πληρώνουν για την είσοδο τους στο χώρο, ενώ για τους άνδρες η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.

Τιμή φιάλης για 4 άτομα 60 ευρώ.

Στο χώρο θα διατίθενται  δωρεάν ντόμινο για τις κυρίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610-336427.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019