Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

SPA ΡΟΔΟ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΜΑΣ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ, ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

SPA ΡΟΔΟ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 52 ΧΡΟΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

All about beauty

Η στήλη μας thebestVIEW εισβάλλει στο «ναό» της ομορφιάς της Πάτρας, το ονομαστό Spa Ρόδο Μηλιτσοπούλου, που έχει να επιδείξει πάνω από μισό αιώνα ειδίκευσης και αφοσίωσης στην ομορφιά και την κοσμετολογία.  Εδώ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν δραστικά κάθε αισθητικό πρόβλημα, αποκτώντας την εικόνα που επιθυμούν και καθυστερώντας τα σημάδια του χρόνου. Μιλάμε για  52 χρόνια πείρας, τεχνογνωσίας, πρωτοπορίας οπότε δεν παραλείψαμε να μάθουμε τις πιο νεωτεριστικές υπηρεσίες θεραπειών.

Οι ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ

 

Body Shape: Σύστημα πολλαπλών υπερσύγχρονων θεραπειών, βασισμένο στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας. Από την πρώτη 2ωρη επίσκεψη γίνεται φορμάρισμα στο σώμα και χάνονται πόντοι.

RF-VACUM - Pressotherapie – Σύστημα “Slim-up: Εξαφανίζουμε την «όψη πορτοκαλιού» του σώματος και αποτοξινώνουμε τον οργανισμό, επίσης επιτυγχάνεται ανόρθωση και σύσφιξη.

Laser: Επιδερμική σύσφιξη μέσω της κυτταρικής αναδόμησης και της κολλαγογέννεσης που το Laser δημιουργεί στο δέρμα. Καινοτόμα ανώδυνη αποτελεσματική θεραπεία.

Laser – υπέρηχος – ηλεκτρική αποτρίχωση: Ριζική αποτρίχωση, γρήγορη, ανώδυνη και για όλους τους τύπους τριχών (ακόμα και τις λευκές).

Μεσοθεραπείες με τη μέθοδο M-CURE: Ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου που θεραπεύει ρυτίδες, χαλάρωση, δυσχρωμίες, αφυδάτωση, ακόμα και ουλές.

Από το 2008 έως σήμερα ανανεώνουμε συνεχώς τα πρωτόκολλα και φτιάχνουμε το ξεχωριστό «cocktail» για κάθε επιδερμίδα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Θεωρείται εντελώς ανώδυνη μέθοδος, γι’ αυτό και δουλεύεται πολύ κοντά στα μάτια έως και πάνω στο βλέφαρο! και σ’ όλο τον λαιμό! Υαλουρονικό, πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και εξαπεπτίδια μη τοξικών ενεργών παραγόντων του clostridium Botulinum (για τις κυρίες που δεν θέλουν να κάνουν Botox) εισχωρούν στο δέρμα με άμεσα αποτελέσματα που φαίνονται από την επόμενη ημέρα.

Ultra Lifting: Για πρώτη φορά στην Πάτρα μη επεμβατικό Lifting με αποτελέσματα εμφανή από την 1η επίσκεψη. Εστιασμένος υπέρηχος υψηλής έντασης, ο οποίος δημιουργεί νέο κολλαγόνο και ελαστίνη! Μεταφέρει ενέργεια σε συγκεκριμένα βάθη φτάνοντας έως και στην στοιβάδα SMAS. Δουλεύεται σε όλο το πρόσωπο ή και σε μεμονωμένες περιοχές. 1 μόνο επίσκεψη έχει διάρκεια 2-3 χρόνια.

Peelings: Θεραπείες ανεπτυγμένες ανάλογα με τις δυσκολίες του δέρματος. Με καθόλου – ήπια – μέτρια – βαθιά απολέπιση επιλέγει η ίδια η πελάτισσα τι θέλει και εμείς της προτείνουμε τα αντίστοιχα πρωτόκολλα ώστε να υπάρχουν άριστα αποτελέσματα.

 

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΖΥ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

Πριν από 52 χρόνια η μητέρα της Άντζυ Μηλιτσοπούλου, Μαρία Καλογήρου Μηλιτσοπούλου, αισθητικός-κοσμετολόγος, άνοιξε το πρώτο Ινστιτούτο Καλλονής στην Πάτρα το 1966. Είναι μέλος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ και συνεργάστηκε επί σειρά ετών με διάσημους Γάλλους ιατρούς πλαστικής χειρουργικής και δερματολόγους (Dr. LOUIS VIDAL, Dr. IVAN ALLOUCH) που επισκέπτονταν τακτικά την πελατεία της στην Πάτρα. Το 1992 σε συνεργασία με την κόρη της Άντζυ, αισθητικό-κοσμετολόγο, μακιγιέζ με σπουδές στο Παρίσι και αργότερα δίπλωμα εφαρμογών LASER με μετεκπαίδευση στο Λονδίνο, δημιούργησαν ένα δεύτερο Κέντρο Ομορφιάς με υπερσύγχρονο εξοπλισμό LASERS και μηχανημάτων αδυνατίσματος και προσώπου προηγμένης τεχνολογίας. Από το 2003 βρίσκονται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του ΤΣΙΛΕΡ όπου έχουν προστεθεί θεραπείες αντιγήρανσης, μηχανήματα Ραδιοσυχνοτήτων, υπερήχων, Laser κ.ά.

Η Άντζυ Μηλιτσοπούλου συμμετέχει σε πολλές εκθέσεις και διεθνή Συνέδρια Ιατρικής Αισθητικής-Κοσμετολογίας και αισθητικής Τεχνολογίας ώστε να ενημερώνεται αδιάκοπα και με ζήλο για την δουλειά της. Μ’ αυτό τον τρόπο πρωτοπορεί και επενδύει συνεχώς για το όφελος της πελατείας της.

 

 

www.militsopoulou.gr

τηλ. 2610274649

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View