Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BLACK DAHLIA, ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ: ΕΝΑ VINTAGE BALLROOM «ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ»- ΦΩΤΟ ΜΕ KΑΛΗΜΕΡΗ, ΚΟΝΤΟΒΑ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΜΦΙΕΣΕΙΣ

BLACK DAHLIA, ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ: ΕΝΑ VINTAGE ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μασκαράτα black tie στο κέντρο

Το στοίχημα της επαναφοράς ενός επίσημου καρναβαλικού χορού με υψηλό αισθητικό status και μακριά από μαζικές πρακτικές διασκέδασης, το κέρδισαν ασυζητητί οι συμπολίτισσες Αντωνία Μπουχάγιερ και Γωγώ Γιαννοπούλου, που μετέτρεψαν το Beau Rivage της Ρήγα Φεραίου σε αρχοντικό σπίτι αλλοτινής εποχής με σάλες και χώρους υποδοχής αριστοτεχνικά διακοσμημένους. Το νέο πάρτι Black Dahlia που προσέλκυσε 200 άτομα από τις 11 το βράδυ ως τις 5 το πρωί,  έδωσε το σύνθημα πως ναι, μπορούν να επιστρέψουν στην πόλη οι βραδιές με προσεγμένο βραδινό ένδυμα και ευρωπαικό cosmopolitan ύφος. Στις σάλες όπου «χόρευαν» φτερά, διαφάνειες, μαύρες παγιέτες, forties χτενίσματα  και παπιγιόν βρέθηκαν και ο πανύψηλος Τζόνι Καλημέρης, διοικητικό τηλεοπτικό στέλεχος και παραγωγός προγραμμάτων με τη λαμπερή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά.

Το γνωστό κτίριο του πεζόδρομου είχε φωταγωγηθεί ειδικά μέσα και έξω, στο πεζοδρόμιο είχε παρκάρει αυτοκίνητο- αντίκα και ο διάδρομος της εισόδου διέθετε αναμμένα κηροπήγια. Μέσα, μακριές σκούρες κουρτίνες με λαμπιόνια, φυτά και σερβιτόροι με δίσκους. To εσωτερικό σημείο με τη σκάλα ήταν κινηματογραφικό! Είχε προγραμματιστεί ακόμα και χορευτικό νούμερο. Τα ποτά άφθονα και επιλεγμένα με προσωπική επιμέλεια, το φαγητό ιδιαίτερο (από λουκουμάδες γαρίδας και τονομπιφτεκάκια μέχρι χαβιάρι), η μουσική «στοχευμένη» ώστε να αρμόζει σε κάθε στιγμή που εξελισσόταν η βραδιά. Περάσαμε απολαυστικά και χαιρόμαστε που μαθαίνουμε πως οι διοργανώτριες σχεδιάζουν να το επαναλάβουν του χρόνου με υψηλότερες επιδιώξεις, κόσμο και live από την Αθήνα. Όπως μάθαμε, όλη τη «σκηνογραφία» του πάρτι επιμελήθηκε ο πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Γεωργαλάς. Dj ήταν ο Θόδωρος Πίγκας και συντονιστής ο Παναγιώτης Σιαμπάνης.

Οι κυρίες είχαν βάλει τα δυνατά τους να γοητεύσουν με μοιραίες ρετρό περιβολές –υπήρχαν πολλά μάξι, βενετσιάνικες μάσκες και λαμπερά αξεσουάρ – αλλά και ανδρόγυνα κοστούμια, ενώ είχαμε καιρό να δούμε συγκεντρωμένους τόσο κομψούς κυρίους. Σας έχουμε επιλεγμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα για να μπείτε στην ατμόσφαιρα. (Ηταν κρίμα που τόσο καιρό η αστική παράδοση των πιο επίσημων χορών είχε εξαφανιστεί από την Πάτρα. Η μασκαράτα δεν είναι μόνο σατιρική και συρραφή από διάφορες στολές, έχει κι άλλη πλευρά…)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View