Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η τοπική εκκλησία για τα συνθήματα στους τοίχους των Ναών - ΒΙΝΤΕΟ

Η τοπική εκκλησία για τα συνθήματα στους...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ακούστε τι δήλωσε

Τα συνθήματα ακόμη και σε τοίχους ιερών ναών καταδικάζουν εκπρόσωποι της τοπικής εκκλησίας. Υπεραμύνονται της ελευθερίας του λόγου και της διαμαρτυρίας αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Την ίδια στιγμή που το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας καθαριζόταν από ειδικά συνεργεία για πολοστή φορά από τα απομεινάρια, μολότοφ και συνθημάτων στους τοίχους του, άγνωστοι ξαναέγραψαν συνθήματα την αμέσως επόμενη μέρα!

Το τελευταίο διάστημα σε ολοένα και περισσότερα δημόσια κτίρια και τοίχους γράφονται συνθήματα, με διάφορα μηνύματα. Πρόσφατα ακόμη και η πρόσοψη του ιερού ναού του Αγ. Νικολάου στο τέρμα της ομώνυμης οδού, έγινε πεδίο δράσης ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου που υπέγραψαν σχετικά τα μηνύματά τους.

Ο προϊστάμενος του ιερού ναού του Αγ. Ανδρέα πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σκιαδαρέσης εκτιμά πως δεν είναι καν προς το συμφέρον εκείνων που γράφουν τα συνθήματα, αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ ολοένα και περισσότερα κτίρια και προσόψεις ακόμη και καταστημάτων επενδύονται με την ειδική διάφανη επίστρωση που στόχο έχει να καθαρίζονται πιο εύκολα ακόμη κι αν γραφτούν κάποια συνθήματα σε μια επιφάνεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις