Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Καλή επιτυχία Πάτρα»! Σε κλίμα ευφορίας η παράδοση της σημαίας των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

«Καλή επιτυχία Πάτρα»! Σε κλίμα ευφορίας...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ δήλωσε σίγουρος ότι η Πάτρα θα διοργανώσει εξαιρετικούς αγώνες

Η Πάτρα είναι και επίσημα, πλέον, διοργανώτρια πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019. Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Amar Addadi, παρέδωσε στα χέρια του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Η Πάτρα παρέλαβε τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων - Στο Δημαρχείο νωρίτερα Βασιλειάδης και Διεθνής Επιτροπή -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Μάλιστα, ο κ. Addadi, δήλωσε σίγουρος ότι η Πάτρα θα διοργανώσει εξαιρετικούς αγώνες.

Πρώτο δείγμα θετικό: Ποια είναι η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών- Δείτε όλα τα ονόματα

Όπως είχε γράψει το thebest.gr, αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, βρίσκονται από το πρωί στην Πάτρα, ώστε να σηματοδοτηθεί και επίσημα η περίοδος προετοιμασίας για τη διοργάνωση των Αγώνων.

Η παράδοση της σημαίας των Αγώνων έγινε στο δημαρχείο, όπου νωρίτερα, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον  πρόεδρο της ΔΕΜΑ Amar Addadi, τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο.

Στιγμιότυπο από την κατ' ίδιαν συνάντηση

Στιγμιότυπο από την κατ' ίδιαν συνάντηση

Στιγμιότυπο από την κατ' ίδιαν συνάντηση

Πρόεδρος ΔΕΜΑ: Οι Παράκτιοι Αγώνες στην Πάτρα θα έχουν τεράστια επιτυχία

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Amar Addadi, κατά την παράδοση της σημαίας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τους Παράκτιους Αγώνες του 2019. Όπως είπε, παρουσία και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων «είμαστε πολύ σίγουροι για τους φίλους μας τους Έλληνες ότι μπορούν να διοργανώσουν πολύ καλούς αγώνες», ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, που έγινε στα γαλλικά, δήλωσε βέβαιος ότι οι Παράκτιοι του 2019 θα έχουν «τεράστια επιτυχία, τόσο για τους ίδιους τους αγώνες, όσο και για την Πάτρα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Addadi, εξέφρασε τη χαρά του, τόσο για την εγγύηση της ελληνικής κυβέρνησης για τους αγώνες, δια μέσου του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, όσο και για το γεγονός ότι Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται στο πλευρό της προσπάθειας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το γεγονός ότι η διοργάνωση του 2019, έχει την στήριξη της κοινωνίας της Πάτρας.

Κ. Πελετίδης: Να γίνουν οι αγώνες που θέλει ο Πατραϊκός Λαός

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, καλωσόρισε τους υψηλούς προσκεκλημένους και υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησης που προηγήθηκε, εξήγησε τις προϋποθέσεις που θέτει ο Δήμος Πατρέων, ως διοργανώτρια πόλη, για την επιτυχία των Αγώνων. Προϋποθέσεις που έγιναν γνωστές από τις επιστολές του δημάρχου προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να «γίνουν οι αγώνες που θέλει ο Πατραϊκός Λαός», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο δήμαρχος.

Γ. Βασιλειάδης: Η χώρα αφήνει πίσω την κρίση

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, υπογράμμισε ότι η ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την Πάτρα, σηματοδοτεί το γεγονός ότι η χώρα αφήνει πίσω της την κρίση, καθώς μετά από μια μακρά περίοδο επιστρέφει στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτήρισε ως «μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός» τη διοργάνωση των Παράκτιων από την Πάτρα και δήλωσε χαρούμενος και πεπεισμένος, ότι όλοι θα δείξουμε πως η χώρα έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και πως μπορεί να διοργανώσει πετυχημένους αγώνες.

Ο υφυπουργός έκανε και ειδική αναφορά στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, η οποία όπως είπε μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα πρέπει σε συνεργασία με τη ΔΕΜΑ, να εκπονήσει το μάστερ πλαν, ώστε να ακολουθήσει η υλοποίηση των υποδομών και των λοιπών απαιτούμενων εργασιών.

Σπύρος Καπράλος: Θα είμαστε το πλευρό της Πάτρας

«Απαιτούνται θυσίες και πολλή δουλειά» για την επιτυχία των Αγώνων. Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, ο οποίος δήλωσε πεπεισμένος πως η Πάτρα «θα βάλει τα καλά της» για να υποδεχθεί τους Αγώνες, αναφερόμενος και στην παράδοση της πόλης στον αθλητισμό. Ο κ. Καπράλος, υπογράμμισε ότι οι Παράκτιοι του 2019 αποτελούν ευκαιρία να βγει η χώρα στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο και τόνισε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι στο πλευρό της πόλης να βοηθήσει για την επιτυχία των αγώνων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καπράλος, υπέγραψε εκ μέρους της Ε.Ο.Ε. το συμβαίο των Αγώνων, καθώς στην Ισπανία δεν είχαν γίνει εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις