Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μάκης Γιατράς: "Νιώθω υπερήφανος και ευτυχισμένος που έζησα αυτήν την στιγμή"

Μάκης Γιατράς: "Νιώθω υπερήφανος κα...

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς μετά οτ τέλςο του αγώνα και την ήττα από τον ισχυρό Ολυμπιακό, τόνισε: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Εμείς ήμασταν άτυχοι, καθώς βρήκαμε απέναντί μας έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος. Ο αντίπαλός μας ήταν συγκεντρωμένος, ενώ αντίθετα εμείς δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Παρόλα αυτά πιέσαμε για την ανατροπή, βάλαμε και εμείς κάποια σουτ και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος του α΄ ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός, όμως, στην επανάληψη δεν έχασε την συγκέντρωσή του και έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας, πήρε δίκαια τη νίκη.

Προσωπικά νιώθω υπερήφανος και ευτυχισμένος που έζησα αυτήν την στιγμή σήμερα. Ευχαριστώ στον Προμηθέα που μου έδωσε αυτήν την δυνατότητα να βρεθώ σήμερα εδώ αντίπαλος του Ολυμπιακού. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να φτάσει στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα και να το κατακτήσει.

Το δικό μου λάθος είναι ότι σκέφτομαι λες και έχω τον Ολυμπιακό. Ο Έλις είναι καινούργιος παίκτης στην ομάδα. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο παιχνίδι μας και στην φιλοσοφία μας. Στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας βλέπαμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και αυτό έκανε και στον αγώνα.

Κλείνουμε τον α΄ γύρο με 7 νίκες. Προσωπικά εγώ περίμενα να είμαστε παραπάνω από εδώ που είμαστε. Έχουμε καλή ομάδα, όμως σε 2 παιχνίδια έχει γίνει κλοπή. Όταν χάνουμε δίκαια το παραδεχόμαστε, π.χ. όπως συνέβη σήμερα ή στο Λαύριο. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ό,τι πέρσι, τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας.

Εμείς κάναμε αλλαγές στους καλύτερούς μας παίκτες. Στόχος μου ήταν να μην κάνω αλλαγή, όμως δεν γινόταν διαφορετικά. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, είναι δύσκολο αυτό για μένα, όμως με την δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Προμηθέας πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 87-73 από τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports