Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημήτρης Τσορδιάς: "Το ενδιαφέρον βρίσκεται στα απρόοπτα κατά την διαδρομή"

Δημήτρης Τσορδιάς: "Το ενδιαφέρον β...

Οι δηλώσεις του αθλητή βάδην της Ολυμπιάδας

Ο Δημήτρης Τσορδιάς τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 50 χιλιόμετρα βάδην του πανελληνίου πρωταθλήματος, καταφέρνοντας για άλλη μια χρονιά να βρεθεί μέσα στα μετάλλια. Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε στο fb:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο πρώτος, ίσως και ο σημαντικότερος αγώνας για εμένα της φετινής χρονιάς. Μετά από πολλούς κόπους και θυσίες όλο αυτό τον καιρό κατάφερα να φτάσω στην γραμμή του τερματισμού έπειτα από 50 χιλιόμετρα με έναν χρόνο που αποτελεί ατομικό ρεκόρ (4:26:36) και κάτω από απρόσμενες καιρικές συνθήκες.

Το ενδιαφέρον ωστόσο βρίσκεται στα απρόοπτα κατά την διαδρομή. Υπήρχε πολύ μεγάλη ψυχολογική φόρτιση και σωματική κούραση όντας μια πολύ ωραία εμπειρία. Οφείλω πάρα πολλά στους συναθλητές μου (Σοφία Αλικανιώτη, Μαρία Τσιρου, Κωνσταντίνο Ντεντόπουλος και Αγγελική Μακρή) που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας μου αλλά και στον αγώνα ώστε να συμβάλουν στην λύτρωση της όλης προσπάθειας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον σύλλογο που ανήκω Ολυμπιάδα Πάτρας, στον έφορο Πέτρο Μαντά καθώς και στην Καρυάτιδα αυτού, την προπονήτρια μου Ντίνα Μπορνιβέλλι. Δεν θα μπορούσα βέβαια να απουσιάζει από δίπλα μου η εταιρία Σαώ Υδατοκαλλιέργειες που με την πολύτιμη στήριξη της καταφέρνουμε να κατακτάμε τα βάθρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρίαμβος της Ολυμπιάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports