Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Μαζί με την ομάδα, επέστρεψε και ο κόσμος της

Παναχαϊκή: Μαζί με την ομάδα, επέστρεψε ...
Μάτσας Ηλίας

Διαγωγή.. κοσμιοτάτη από την Κρήτη μέχρι τη Θεσσαλονίκη

Η Παναχαϊκή έχει επανέλθει για τα καλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Με βάση τα διοικητικά που γίνονται πρότυπο για όλη την Ελλάδα, την άρτια οργάνωση και την αγωνιστική φιλοσοφία οι «κοκκινόμαυροι» επιστρέφουν βήμα-βήμα στα περασμένα τους μεγαλεία.

Διοίκηση και τεχνικός διευθυντής μάλιστα βάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα, για να γράψουν νέες σελίδες στην «κοκκινόμαυρη» ιστορία.

Μαζί με την ομάδα έχει επανέλθει και ο κόσμος στο πλευρό της. Η Παναχαϊκή πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα μεγάλης μερίδας Πατρινών και η Αγυιά γίνεται σημείο συνάντησης κάθε δεύτερη Κυριακή.

Τα περσινά παιχνίδια με την Παναχαϊκή στην Γ’ Εθνική, ήταν όλα μια μεγάλη γιορτή. Με τον κόσμο να γιορτάζει την αναγέννηση και όλους τους αντιπάλους τους να την υποδέχονται με λουλούδια και τιμητικές πλακέτες, καθώς το όνομα και η ιστορία της «Κυρίας» υπερείχαν της κατηγορίας.

Με τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που υπάρχουν φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ και σε συνδυασμό με την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών στο πλευρό της Παναχαϊκής, κάποιοι φοβήθηκαν πιθανά επεισόδιαλόγω της συνύπαρξης οπαδών στο γήπεδο.

Οι «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι όμως έβαλαν σε όλους… τα γυαλιά, δείχνοντας ότι συμπορεύονται με την ανοδική πορεία, τις υγιείς βάσεις που θέλει να βάλει η διοίκηση στα πρώτα της βήματα.

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής στα πρώτα 6 από τα 11 παιχνίδια, υποδέχθηκαν αντίπαλους οπαδούς με τα θετικά σχόλια και τα ευχαριστώ να κατακλύζουν το διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα πολύ θετικό κλίμα.

Όχι μόνο δεν δημιουργούνται προβλήματα αλλά η Πάτρα διαφημίζεται σε όλα τα μήκη της χώρας, δίνοντας έναν ακόμα λόγο - εκτός του αγωνιστικού - για να σχολιάζεται η Παναχαϊκή με θετικό τρόπο.

Σε αυτό συνετέλεσε βεβαίως και η άρτια οργάνωση που υπάρχει στους «κοκκινόμαυρους» τόσο στην διανομή εισιτηρίων, όσο και στον έλεγχο, διοργανώνοντας άρτια σπουδαίες αναμετρήσεις, δείχνοντας έτοιμη από τώρα και για… την Σουπερλίγκ.

Οι «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι έχουν συνοδεύσει φυσικά και στις 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις την ομάδα, σε δύσκολα ταξίδια, από την Κρήτη και την Καλλιθέα μέχρι την Άρτα και την Θεσσαλονίκη, αποσπώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των αντιπάλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports