Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Aμερικανίδα σταρ Μέριλ Στριπ απέτυχε σε Οσκαρικό κουίζ για... τον εαυτό της -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Aμερικανίδα σταρ Μέριλ Στριπ απέτυχε σ...

Της το έβαλε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένη

Με αφορμή το φιλμ «The Post, Απαγορευμένα Μυστικά» του Στίβεν Σπίλμπεργκ που ήδη παίζεται στις ΗΠΑ και κάνει την πρεμιέρα του στην Ελλάδα από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 (και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε), & τα γεγονότα που χαρακτήρισαν την 75η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes ακόμα νωπά όπου οι γυναίκες ηθοποιοί φόρεσαν μαύρες τουαλέτες κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, η 68χρονη μεγάλη κυρία του σινεμά, Μέριλ Στριπ ήταν καλεσμένη του διάσημου 50χρονου Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Κίμελ και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, η Στριπ αναφέρθηκε από το γιατί η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ της έκλεψε τη θέση στο τραπέζι της δίπλα στον Στίβεν Σπίλμπεργκ στην απονομή των Σφαιρών («the bitch stole my seat!», είπε με χιούμορ), στο αν θα κατέβει η Όπρα Γουίνφρει για Πρόεδρος στις εκλογές του 2020 (και ποιους θα έχει στο επιτελείο της), μέχρι στο αν είδε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ το «The Post» και τι είπε για την ταινία.

Η πιο αστεία ωστόσο στιγμή του Jimmy Kimmel Live Show, του επεισοδίου όπου ήταν καλεσμένη η Στριπ, ήταν όταν ο Κίμελ της πρότεινε ένα Οσκαρικό παιχνίδι με κατηγορία: ο εαυτός της. «Έχεις υπάρξει 20 φορές υποψήφια. Μπορείς σε 60 δευτερόλεπτα να ονομάσεις τις ταινίες με τις οποίες προτάθηκες; Ο χρόνος σου αρχίζει τώρα!», της είπε ο Τζίμι Κίμελ αλλά η Μέριλ Στριπ ξέχασε κάποιες!

H τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018 με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ.

*Η Meryl Streep μαζί και με τον συμπρωταγωνιστή της Tom Hanks στο φιλμ «The Post» πήγαν και στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και υποδύθηκαν ο ένας ρόλους του άλλου με πολύ αστεία αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight