Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρία Μητροπούλου μίλησε στο περιοδικό Best «για τα μάτια μας, μόνο …»

Η Μαρία Μητροπούλου μίλησε στο περιοδικό...

Διαβάστε περισσότερα στο Best που κυκλοφορεί

Γεννημένη στις 21 Δεκεμβρίου έχει την τύχη να γιορτάζει τα γενέθλιά της την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου! «Όταν όλα είναι στολισμένα και λαμπερά. Όταν κάθε χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για να δώσει τη θέση της στην επόμενη. Έτσι βιώνω κι εγώ τα γενέθλιά μου, ως ένα νέο ξεκίνημα για τα καλύτερα που έρχονται!», μας λέει. Μεγάλωσε στην Πάτρα, την οποία αγαπάει για τις εικόνες που της έχει χαρίσει με τα πιο ζεστά  ηλιοβασιλέματα και τους πιο χρωματιστούς ουρανούς. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Οπτικής και Τοπομετρίας στην Αθήνα. Η περιέργειά της όμως για την πολύπλοκη λειτουργία της Όρασης, την οδήγησε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα Οπτικής και Όρασης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αφοσιωθεί στη διαρκή επιμόρφωση της αλληλεπίδρασης της όρασης με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Παρακολουθώντας τα προγράμματα Vision Training του Optometric Extension Program Foundation για την αξιολόγηση και αποκατάσταση δυσλειτουργιών της διόφθαλμης όρασης, που επηρεάζουν τη μάθηση, με στόχο της να μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κυκλοφόρησε το Best - Ποιές Πατρινές είναι στο Best

Από μικρή είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον γύρω από τον κόσμο των οπτικών;

Όχι! Η μόνη σχέση που είχα μικρή με τα «οπτικά», ήταν ένα κομμάτι πρίσμα που είχα κερδίσει σε κάποιο παγωτό νομίζω και έπαιζα τότε με την ανάλυση του λευκού φωτός στα χρώματα της ίριδας. Α, και τα γυαλιά μυωπίας της μαμάς μου που τα φορούσα και νόμιζα ότι έβλεπα καλύτερα. Ούτε που φανταζόμουν ότι είναι κάτι που απαιτεί σπουδές και είμαι σίγουρη ότι αυτό πιστεύει ακόμα αρκετός κόσμος. Τώρα καταλαβαίνω… Ο χώρος των οπτικών και της οπτομετρίας έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες τομείς εξειδίκευσης που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος που ενδιαφέρεται.

Θυμάστε πώς προέκυψε αυτή η αγάπη;

Από παιδί λατρεύω τις χειροτεχνίες και τη δημιουργία πραγμάτων. Το να επεξεργάζομαι τους οπτικούς φακούς, για να τους τοποθετήσω με τον καταλληλότερο τρόπο σε ένα σκελετό γυαλιών, με στόχο φυσικά τη σωστή όραση του διοπτροφόρου, αλλά και το όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, έγινε γρήγορα το καινούριο μου πάθος! Η πραγματική αγάπη ήρθε όταν ανακάλυψα ότι αυτό, ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της μελλοντικής εργασίας μου…

Φέτος τον Ιανουάριο η “Οπτική Γωνία” συμπληρώνει 4 χρόνια λειτουργίας…

Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από 4 χρόνια και με όποιες δυσκολίες συναντάμε καθημερινά, συνεχίζουμε με την ίδια ενέργεια και μεγαλύτερο πάθος για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Η ιδιαίτερη βιτρίνα σας δημιουργεί αίσθηση, πώς εμπνευστήκατε για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη δημιουργία σας;

Θέλαμε ένα ατμοσφαιρικό, ζεστό περιβάλλον που να μας θυμίζει παιδικές Χριστουγεννιάτικες εικόνες. Εμπνευστήκαμε από τα δικά μας ιδανικά για τη «μαγεία των Χριστουγέννων» και εκφράσαμε απλά τις επιθυμίες μας.

Εάν έμπαινα ως πελάτης στο μαγαζί και σας ζητούσα να μου προτείνετε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο, τι θα ήταν;

Από τη δική μας Οπτική Γωνία, μας αρέσει να εξατομικεύουμε την κάθε περίπτωση. Έτσι ξέρουμε ότι ανάλογα με την ηλικία, το γούστο και κυρίως δίνοντας βάση στις καθημερινές ανάγκες του κάθε ανθρώπου, έχουμε να προτείνουμε την καλύτερη επιλογή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight