Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Coco-Mat Hotel Nafsika έβαλε τα γιορτινά του και μας υπόσχεται την πιο... christmas mood εμπειρία!

Το Coco-Mat Hotel Nafsika έβαλε τα γιορτ...

Φιλοξενία σε απόλυτα εορταστικό mood

Η Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Αθήνα αποτελεί κάθε χρόνο αγαπημένο προορισμό μικρών και μεγάλων μιας και οι επιλογές για ψυχαγωγία και αγορές είναι αμέτρητες και η ατμόσφαιρα απόλυτα εορταστική! Αυτή τη φορά, είτε βρεθείτε στην πρωτεύουσα για δουλειά, είτε για ψώνια και βόλτα εν μέσω των γιορτών, επιλέξτε για τη διαμονή σας το Coco-Mat Hotel Nafsika στην Κηφισιά και απολαύστε φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας, την Κηφισιά, που ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων γίνεται ακόμα ομορφότερη, η διαμονή και οι βόλτες στην περιοχή μοιάζουν μαγικά...

Αν ανήκετε στους φανατικούς οπαδούς των στρωμάτων της Coco-Mat που τα αναζητούν σε κάθε ευκαιρία απόδρασης, επιλέξτε για τη διαμονή σας το Coco-Mat Hotel Nafsika, σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς που εξασφαλίζει την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης ενώ ταυτόχρονα απέχει μια "ανάσα" από την κεντρική αγορά της περιοχής & όλα τα bar restaurants. Η εμπειρία της διαμονής... εγγυημένα ανεπανάληπτη. Αν πρέπει σε μία μόνο φράση να περιγράψουμε αυτό το ξενοδοχείο, θα λέγαμε απλά ότι είναι συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας. Απλότητα, φινέτσα και ευγένια αποπνέουν από παντού και μια αίσθησην ότι είσαι ο πιο αγαπημένος τους φιλοξενούμενος που θέλουν να τον ευχαριστήσουν με προθυμία και διακριτικότητα, είναι αυτό που θα σας συνοδεύει κατά τη διαμονή σας εκεί. Είναι υπέροχο συναίσθημα, να μένεις σε ένα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο κι όμως να έχεις την αίσθηση ότι φιλοξενείσαι στο σπίτι του καλύτερού σας φίλου...!

Μπαίνοντας στο Coco-Mat Hotel Nafsika, αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή ότι, εδώ, δεν τηρούνται οι "συνήθεις διαδικασίες" των πολυτελών ξενοδοχείων, παρότι βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο. Δεν υπάρχει καν η κλασική reception και το check in δε θυμίζει σε τίποτα τη γνωστή χρονοβόρα διαδικασία. Εδώ, τίποτα δε δείχνει να λειτουργεί ψυχρά και τυπικά. Σε υποδέχονται στον ζεστό και πολύ φιλόξενο χώρο τους, με ένα πραγματικά εγκάρδιο χαμόγελο. Τα χρώματα και ο φωτισμός στους χώρους του καθιστικού, οι ήρεμοι και "ζεστοί" άνθρωποι του ξενοδοχείου, η υπέροχα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει,το ίδιο το περιβάλλον και η ηρεμία της περιοχής, δημιουργούν μια ιδιαίτερη αύρα και κατευεθείαν αισθάνεσαι τόσο οικεία με τον χώρο και τους ανθρώπους του. Στο τόσο ωραία διαμορφωμένο καθιστικό, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν το πρωινό τους, ένα ρόφημα ή ένα σνακ, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χαλαρώνοντας, συζητώντας, διαβάζοντας... και ενώ είναι όλα με τόση λεπτομέρια μελετημένα και φτιαγμένα, τίποτα δεν είναι επιδεικτικά ή απρόσιτα πολυτελές, τίποτα δε δίνει την αίσθηση του "μην αγγίζετε"... Νιώθεις κυριολεκτικά, σαν στο σπίτι σου.

Στο COCO-MAT Hotel Nafsika, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατροφή και τις γεύσεις και το menu τους έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Στην "ανοιχτή" κουζίνα -που αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία μιας και έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ό,τι φτιάχνεται live!- ετοιμάζεται μια σειρά από λαχταριστά πιάτα για όλα τα γεύματα της ημέρας και φυσικά το δυναμωτικό ελληνικό πρωινό* (όλα χειροποίητα, πίτες, γλυκά, superfoods, αλμυρές & γλυκές λιχουδιές... με πολλές επιλογές τόσο για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους όσο και για τους άλλους που απολαμβάνουν να "αμαρτάνουν" στο πρωινό γεύμα...). Στο γνωστό Honesty Bar που έχουν υιοθετήσει όλα τα Coco-Mat Hotels, δε δίνεις παραγγελία, ούτε ζητάς λογαριασμό... ετοιμάζεις οποιαδήποτε στιγμή μόνος σου το ρόφημα ή το ποτό της αρεσκείας σου, το συνοδεύεις με ό,τι θέλεις από τον μπουφέ και σημειώνεις -με ειλικρίνια...- τι κατανάλωσες! Πιο "σαν στο σπίτι σου", δεν υπάρχει! Εν όψει γιορτών ετοιμάζουν εορταστικό menu για την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και για ανήμερα των δύο γιορτών. Όχι όμως από αυτά τα κάπως τυπικά menu που έχουμε συνηθίσει στις εντυπωσιακές αλλά μάλλον ψυχρές αίθουσες ξενοδοχείων... Εδώ η ατμόσφαιρα είναι εντελώς σπιτική και ζεστή και κυριολεκτικά νιώθεις σαςν καλεσμένος για ρεβεγιόν στο σπίτι του καλύτερού σου φίλου...!

Όσο για τα δωμάτια... οι εικόνες τα λένε όλα. Υψηλή αισθητική, λιτή πολυτέλεια και λειτουργικότητα στην καλύτερη εκδοχή τους. Υπάρχουν δωμάτια διαφορετικών τύπων, standart ή superior, δύο καταπληκτικό lofts και φυσικά η μοναδική σουίτα, καθένα με τις ιδιαιτερότητές του. Όλα, χαρακτηρίζονται από ήπια πολυτέλεια και φινέτσα, ενώ παντού επικρατούν ζεστά χρώματα, καθαρές γραμμές και ξύλινες λεπτομέρειες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουφαία συστήματα ύπνου Coco-Mat φυσικά (μόνο αν έχεις κοιμηθεί έστω και μία φορά σε στρώμα Coco-Mat αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό...), καθώς και εξαιρετικής ποιότητας λευκά είδη και έπιπλα της εταιρείας, που διακρίνονται τόσο για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, όσο και για τη λειτουργικότητά τους (πολύ πιθανό να θέλετε να τα πάρετε και στο σπίτι σας φεύγοντας...). Τα μπάνια, άνετα και μοντέρνα, εξοπλισμένα με μοναδικά προϊόντα φροντίδας, θα τα λατρέψετε σίγουρα! Βελούδινα μπουρνούζια, δωρεάν υφασμάτινες παντόφλες Coco-Mat σε ιδιαίτερη θήκη που θα πάρετε μαζί σας, αρωματοθεραπεία με μίνι μαξιλάρια λεβάντας, και πολλές ακόμα μικρές πολυτέλειες θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά απολαυστική. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, θα κάνετε τον ωραιότερο ύπνο της ζωής σας!

Η ίδια η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι πανέμορφη για όσους αγαπούν τα βόρεια προάστια, ενώ η φίνα αισθητική των χώρων και όλα όσα παρέχονται, κάνουν τη διαμονή μοναδική. Κι όμως, όλα αυτά, δεν είναι πιθανό να τα βρεις και σε κάποιο άλλο πολυτελές ξενοδοχείο... Αυτό που κάνει το COCO-MAT Hotel Nafsika τόσο μοναδικά ξεχωριστό, είναι οι άνθρωποί του και η φιλοσοφία που τους διέπει. Μια ομάδα λίγων αλλά τόσο ικανών και πρόθυμων ανθρώπων, που είναι εκεί, αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες μας. Άνθρωποι γεμάτοι ευγένεια και διάθεση να σε εξυπηρετήσουν, που είναι πραγματική ομάδα μεταξύ τους, με κοινό στόχο την άψογη φιλοξενία των επισκεπτών τους.

Αν το επόμενο διάστημα το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει ταξιδάκι στην Αθήνα για οποιονδήποτε λόγο, επιδιώξτε τη διαμονή σας στο COCO-MAT Hotel Nafsika... θα ζήσετε μια αληθινή εμπειρία διαμονής και φιλοξενίας σε μια ατμόσφαιρα εορταστική, ζεστή, μαγική... Θα το απολαύσετε πραγματικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά