Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NUDE ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ VINTAGE ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ ΚΑΙ ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ

NUDE ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ VINTAGE ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΑ Β...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πόσο μ’ αρέσει το αχνορόζ

Στα πιο παλιά θεατρικά βραβεία της Βρετανίας, τα London Evening Standard έλαμψαν δυο λαμπερές χολιγουντιανές σταρ, μια βρετανίδα και μια αυστραλέζα, καθώς και μια νεαρή στάρλετ, που φημίζονται για το στυλ τους: Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Μπλάνσετ, Σούκι Γουότερχαουζ επένδυσαν και οι τρεις στον δημοφιλέστατο τελευταία κρεμ-ροζ τόνο, το λεγόμενο nude, αλλά και σε μακριές, νεορομαντικές δημιουργίες με νοσταλγικά στοιχεία που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί.

 

Η 32χρονη Κίρα Νάιτλι φάνταζε σαν ηρωίδα εποχής με τούλινο μάξι στολισμένο με πράσινες κορδέλες, η 25χρονη Σούκι Γουότερχάουζ ξεχώρισε με αέρινες πτυχές και πόζες αλά Μέρλιν Μονρόε ενώ η 48χρονη Κέιτ Μπλάνσετ που πάντα πρωτοπορεί ενδυματολογικά συνδύασε ανατρεπτικά κεντημένο κοντό πουλόβερ με μακριά φούστα από ταφτά και βολάν. Κατά τα βρετανικά media και οι τρεις χάρισαν το απαραίτητο glamour στην τελετή απονομής επιλέγοντας φορέματα που δεν βλέπουμε συχνά σε εκδηλώσεις.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Το φόρεμα της Κίρα Νάιτλι (το οποίο λατρέψαμε) ήταν από την ανοιξιάτικη συλλογή 2018 του οίκου Valentino και το πραγματικά αβάν γκαρντ σύνολο της Κέιτ Μπλάνσετ προερχόταν από τη resort σειρά Alexander Mc Queen. Θαυμάστε τις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View