Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημήτρης Σπανός: "Εξαιρετική ομάδα η Παναχαϊκή"

Δημήτρης Σπανός: "Εξαιρετική ομάδα ...

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στο τέλος του αγώνα με τη Παναχαϊκή

Ο Άρης επίκρατησε της Παναχαϊκής στο ντέρμπι της Β' Εθνικής με τον Δημήτρη Σπάνο, να είμαι ικανοποιημένοςαπό την ομάδα του. Αναλυτικά: "Ήταν ένα ματς αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, με ρυθμό, ένταση και πάθος, με το αποτέλεσμα υπέρ μας, άρα είμαστε ευχαριστημένοι.

Μέχρι το 30' μου θύμισε… Εργοτέλη, μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αντιδράσαμε, πετύχαμε το τέρμα, την ανατροπή και αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε κι ένα ακόμα.

Αυτό καλούμαι να το λύσω γιατί είναι σημαντικό. Ο Άρης έχει πλάνο, τρέχει πολύ, αλλά ενώ ξέραμε πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, αγχωθήκαμε.

Το μισάωρο με έχει προβληματίσει, δεν θέλω να το ξαναδώ. Είναι δική μου ευθύνη. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί. Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια, εξαιρετική ομάδα η Παναχαϊκή και χαίρομαι που έχω περάσει από εκεί.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και το χειροκρότημα, σαν προπονητής έχω μεγάλο βάρος, γιατί πρέπει να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Έχουμε καταλάβει όλοι που βρισκόμαστε και θα γίνει αυτό που θέλουν και θέλουμε. Καλό θα είναι να καταλάβουμε πως πρέπει να τα δίνουμε όλα για 90 λεπτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη ήττα για την Παναχαϊκή - Έχασε με 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports